דרוש מידע כמה עוד נפגעים צריך עד שנתעורר?! הקורקינטים משתוללים!

רכב אמור להיצמד לימין, כך שאם הרכב נוהג כחוק, אין לדו גלגלי אפשרות לעקוף מימין.
ואם הדו גלגלי עוקף משמאל-זו זכותו, ועל הרכב לוודא שאין שם אף אחד לפני שהוא פונה שמאלה.
אמור להיצמד לימין, אבל לא בהכרח ברמה שקורקינט בקוטר של 10 ס"מ רוחב לא יוכל לעקוף, טיפה היגיון...

רכב אמור להיצמד לימין, כך שאם הרכב נוהג כחוק, אין לדו גלגלי אפשרות לעקוף מימין.
ואם הדו גלגלי עוקף משמאל-זו זכותו, ועל הרכב לוודא שאין שם אף אחד לפני שהוא פונה שמאלה.
אדייק, רכב אמור לנסוע בנתיב הימני. בהחלט יש מקום באותו נתיב לרכב ולקורקינט.
בנוסף, לא דיברנו על הקורקינטים שחוצים צמתים באדום והופכים את עצמם להכלאה בין רכב להולך רגל, וממילא נמצאים במקום הלא נכון. הם לא יודעים את חוקי התנועה ולא נוהגים על פיהם, וממילא הסבירות לתאונות איתם גבוהה בהרבה כי כמעט בלתי אפשרי לצפות מאיפה הם צצים פתאום

רכב אמור לנסוע בצד הימני של הנתיב שבו הוא נוסע
(סתם לידיעה כללית בלי קשר לשאלה האם נשאר מקום לקורקינט)
קשקוש מוחלט, צריך למשל להשאיר מרווח פתיחת דלת למכוניות החונות, בקיצור, בהצלחה ברישיון...

למי שיש לקורקינט לוחית רישוי -נוהג הרבה יותר רגוע
כי הוא מודע לזה שהוא יכול לחטוף דוח לבית.
רכב אמור לנסוע בצד הימני של הנתיב שבו הוא נוסע
(סתם לידיעה כללית בלי קשר לשאלה האם נשאר מקום לקורקינט)
מעניין למה פתחו את האשכול הנ"ל

למי שיש לקורקינט לוחית רישוי -נוהג הרבה יותר רגוע
כי הוא מודע לזה שהוא יכול לחטוף דוח לבית.

מעניין למה פתחו את האשכול הנ"ל
לא בדיוק אבל כן, כי אני אישית מכיר כמה שלא בדיוק....

אותי גומר הלחץ הזה כשעוברים רמזורים ובפרטבצמתים שעוברים בהם באלכסון כשכל הצומת ירוקה,
והקורקינטים טסים להם בין האנשים.

אני לא אוהב להכליל, אבל כאן אני מכליל,
קרוב ל100% מהקורקינטים והאופניים החשמליים לא מחכים ברמזורים.
כולל אנשים מבוגרים שנוסעים בכלי משחית אלו.

גם אם במקרה הם לא פגעו במישהו,
מה עם כל הפחד והלחץ שהם גורמים לכולם בשביל להרויח עוד דקה.
למה ילדים קטנים צריכים לרעוד מפחד ברמזורים?
חייבים אכיפה נחושה.

ועוד דבר!
זה גם בידינו!
להעיר לכל מי שרואים שלא מחכה ברמזורים.
אחרי כמה פעמים שמעירים זה מתחיל להשפיע על הבן אדם.

נערך לאחרונה ב:
אמור להיצמד לימין, אבל לא בהכרח ברמה שקורקינט בקוטר של 10 ס"מ רוחב לא יוכל לעקוף, טיפה היגיון...
כמובן על הקורקינט רוכב בן אדם עם רוחב כתפיים של בערך 60 ס"מ...
לא מצדיק את הרוכבים שעוקפים מימין, אבל נהג רכב שמתלונן על זה מעיד על עצמו שהוא נוהג שלא כחוק.
חייבים אכיפה נחושה.
כמובן. אכיפה על כל עבירות התנועה, לדוגמא מצלמות מעל כל מעברי החציה, כל נהג שלא נותן זכות קדימה להולכי רגל מקבל אוטומטית דו"ח, כנ"ל כל נהג שצופר שלא למניעת סכנה (אם הרכב מלפניך נוסע טיפה לאט זה לא נקרא מניעת סכנה).

לא מצדיק את הרוכבים שעוקפים מימין, אבל נהג רכב שמתלונן על זה מעיד על עצמו שהוא נוהג שלא כחוק.

כמובן. אכיפה על כל עבירות התנועה, לדוגמא מצלמות מעל כל מעברי החציה, כל נהג שלא נותן זכות קדימה להולכי רגל מקבל אוטומטית דו"ח, כנ"ל כל נהג שצופר שלא למניעת סכנה (אם הרכב מלפניך נוסע טיפה לאט זה לא נקרא מניעת סכנה).
אני מדבר על שוטרים שיעמדו בהפתעה בכל מיני מקומות,
ויטפלו בפושעים שטסים להם חופשי ברמזורים אדומים.

נהג לא אמור להיות במרחק 0 למדרכה, ומה שקורה בד"כ שהילד/נער/זקן על הקורקינט מנסה להידחף לו מימין גם אם לקורקינט אין מספיק מקום בשביל לעבור

שימו לב
נתיב סטנדרטי הוא מינימום רוחב של 3 מטר.
מכונית סטנדרטי הוא רוחב עד 2 מטר
כך שיוצא שיש 0.5 מטר מכל צד של המכונית.
ובכיף רוכב קורקינט יכול לעבור
החמרתי בשתי הפרמטרים בהתאמה

שימו לב
נתיב סטנדרטי הוא מינימום רוחב של 3 מטר.
מכונית סטנדרטי הוא רוחב עד 2 מטר
כך שיוצא שיש 0.5 מטר מכל צד של המכונית.
ובכיף רוכב קורקינט יכול לעבור
החמרתי בשתי הפרמטרים בהתאמה
אז הרכב אמור להיצמד לימין, ולתת לקורקינט לעקוף אותו משמאל.

אז הרכב אמור להיצמד לימין, ולתת לקורקינט לעקוף אותו משמאל.
אסור לנהג להצמד בנתיב הימני לצד הימני של הנתיב מכמה סיבות -שסבלנותי נגמרה מלהסביר.
המורה נהיגה של אחי שאל אותו כשהוא נצמד מידי לימין הנתיב אם שמה זה גן עדן
שהוא כל הזמן בורח לשמה....

המורה נהיגה של אחי שאל אותו כשהוא נצמד מידי לימין הנתיב אם שמה זה גן עדן
שהוא כל הזמן בורח לשמה....
מעניין כי מורה הנהיגה שלי כל הזמן הקפיד שאיצמד לימין, והיה אומר לי שאני לא נצמד מספיק, ואין מה לפחד וכו'.

מעניין כי מורה הנהיגה שלי כל הזמן הקפיד שאיצמד לימין, והיה אומר לי שאני לא נצמד מספיק, ואין מה לפחד וכו'.
ההוראה של המורה נהיגה היה לסוע בימין הנתיב
ז"א כל רכב שעוצר בצד צריך במקרה הטוב להשתפשף איתו?

יש גם הולכי רגל שהולכים באמצע הכביש, למרות שהמדרכה פנויה ואין שם שום הפרעה, סתם כי "בא להם ללכת על הכביש" (ביום חול), ואז כשכמעט דורסים אותם (בטעות), הם מסתכלים על הנהג כאילו 'מה הוא עושה פה בכלל'?
זה פשוט הזיה הם מטיילים בכביש ואם אתה צופר בבהלה או בולם פתומיא
לא מדבר על הנזק שזה עושה לרכב
שטויות נהג אמור לנסוע במרכז נתיב ימני וגם הוא נוסע צמוד
אין מושג מתי עשיתם רשיון אם בכלל
המורים כיום מלמדים נסיעה במרכז הנתיב הימני
יש שוליים שמספיקות לקורקינט לעקוף

1764020118958.png

רוב רובם של רוכבי הקורקינטים גם מסכנים את עצמם
ואת סביבתם בל שום סיבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה