נכתב ע"י GRN;636066:תודה רבה!
שם הם רוצים 1390. האם זה באמת נחשב זול?
נכתב ע"י נעמי ברקאי;636192:אותו מחיר יש בפריש בבני ברק אבל צריך לבדוק באתר של בייב ג'וגר אם הם משווקים מורשים
אני כבר המון זמן מתכננת לנסוע לאאוטלט ביבי בבצרה לבדוק אולי במקרה יותר זול שם.(התאומים זול שם)
כבר כמה פעמים היו צריכים להביא לי מחו"ל ותמיד ברגע האחרון התפקשש...
מחו"ל זה מאד זול אבל מבטל את האחריות.
אני מחפשת מציאות בנתיים ביד 2 משהו שהשתמשו חודש חודשיים ועדיין יש אחריות במחיר טוב.
(זה לא בוער לי לעכשיו אבל זה חשוב)
אכן, בעגלות ה'מוצי' הם הכי זולים, כמדומני.נכתב ע"י ליקי;636608:הם זולים אבל לא בהכל!
בעגלות הם ברוב המקרים זולים.
3200 לשני השלבים (אמבטיה וטיולון)נכתב ע"י לללי;636715:מה מחירה של המוצי שם?
מנסיון הכי זולים בארץ ושירות שלא רואים באף מקוםנכתב ע"י לללי;636404:שמעתי על חנות או מכירה בחיפה, שם העגלות זולות יותר מהנורמה. אין לי שום פרטים.
נכתב ע"י סטייל אחר;636960:מנסיון הכי זולים בארץ ושירות שלא רואים באף מקום
אפרוחים משפחת איתן ביתר 2 חיפה טלפון 0772348898
את לא חייבת לנסוע את יכולה לבחור בחנות ליד הבית ולהזמין דרך הטלפון ,נכתב ע"י נעמי ברקאי;636966:כמה?
שווה את הנסיעה לשם?
יש אחריות רשמית? או שהם מיבאים בעצמם?
נכתב ע"י סטייל אחר;636960:מנסיון הכי זולים בארץ ושירות שלא רואים באף מקום
אפרוחים משפחת איתן ביתר 2 חיפה טלפון 0772348898
לאו דווקא את הנסיעה גם הובלה זה כסף במיוחד מחיפה לב"ב זה יכול להיות 100 שקלנכתב ע"י סטייל אחר;637026:את לא חייבת לנסוע את יכולה לבחור בחנות ליד הבית ולהזמין דרך הטלפון ,
אני כבר קניתי שתי עגלות כך.
בהצלחה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים