כמה עולה בייבי ג'וגר סיטי מיני יחיד עם אחריות?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;637051:
לאו דווקא את הנסיעה גם הובלה זה כסף במיוחד מחיפה לב"ב זה יכול להיות 100 שקל
אני יודעת בדיוק איזה צבע אני רוצה וכל האביזרים אבל אם הם מיבאים בעצמם מחו"ל זה לא עוזר לי יש לי מישהי שיכולה להביא לי אחרי החגים. אני מתכוונת אם הם יבואן רשמי (סתם ככה ביבי סטאר לא יבואן רשמי)
אדרבא אשמח לשמוע איך עשית את ההובלה ואם זה היה משתלם.

ובאמת מה המחיר שם??
הובלה אני לא יודעת מה המחירים אבל היה לי מי שיביא לי את העגלה.
את העגלה הספציפית הזאת אני לא יודעת, אבל אני יודעת על עגלת סילבר קרוס שעולה
1000ש"ח פחות מחניות אחרות,

• הוסף לסימניות
סילבר קרוס עם האמבטיה?
כלומר, 3,400?

• הוסף לסימניות
אולי מישהו מוכן להסביר לי מה מיוחד בסיטי מיני? רק ראיתי שהיא מתקפלת מדהים, יש עוד משהו חוץ מזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;637544:
אולי מישהו מוכן להסביר לי מה מיוחד בסיטי מיני? רק ראיתי שהיא מתקפלת מדהים, יש עוד משהו חוץ מזה?
היא קלה ביותר להובלה- מתגלגלת נהדר, תענוג.
כמו כן הגגון שלה ארוך ומגן בצורה כמעט מושלמת על הילד,
וכמובן - מדובר בעגלה חזקה.

• הוסף לסימניות
דווקא לגבי החוזק, אני לא כ"כ בטוחה בחוזק שלה. עיקר מעלתה היא הקיפול הקל שאין צורך להעזר בכל מי שיושב ע"י הדלת האחורית באוטובוס.

אם מישהו רוצה זול זה רק באמריקה שם זה ממש חתי מחיר- אחרי סקר מחירים שעשיתי- סיטי מיני יחיד בלי האמבטיה עולה כאן בארץ סביבות 1200=1300 ש"ח ובאמריקה 700 ש"ח כך שיכול להיות ששווה לותר על האחריות ואם נשבר משהו תמיד אפשר להזמין משם חלקי חילוף. לחברה שלי שלחו שלד שלם!!!
וכן סיטי מיני תאומים בחנות הזולה שמצאתי - נסיכונת, בירושלים, מוכרים אותה במחיר של העודפים(דוקא מהדגמים הישנים!) של בייבי ג'וגר בארץ (בנסיכונת זה המחיר גם של הדגמים החדשים) 2100-2200, ומחו"ל השגתי אותה ב420$ = סביבות 1500 ש"ח!

• הוסף לסימניות
אם קונים בארץ האחריות היא לכל החיים. נכון? (יבואן רשמי)
זאת ההתלבטות שלי כי אני משתמשת מאסיבי בעגלה וחשובה לי האחריות ויש לי קרובים שנוסעים לסוכות לארה"ב ואין להם בעיה להביא לי. אבל חשובה לי האחריות.

• הוסף לסימניות
לא תמיד שווה לשלם על אחריות. יש כאלו שמשתמטים מכל מה שרק אפשר. מנסיון!

• הוסף לסימניות
לכל החיים?
נעמי, רציתי לספר לך על חוויתינו מהעגלה הקודמת. קנינו בכסף מלא (בין 400 ל500 ש"ח) טיולון של איזי ביבי. היה נראה טוב ונחמד- קל יותר מהשאר בקטגוריה שלו, נראה מספיק חזק וטוב וגם קיבלנו המלצות מכמה לקוחות מרוצים. אבל הכי חשוב: החנות בה קנינו הייתה וותיקה וידועה בייחוד בשרות ובאחריות עד הסוף. קניה נבונה, לא?
אחרי שנה של שימוש נורמלי בעגלה נשבר הגגון. (הפלסטיק בתוכו נבקע) בארצנו שטופת השמש אי אפשר להשתמש בעגלה בלי גגון. רצינו לרוץ ולתקן ולחזות עין בעין בשרות הנפלא והידוע של החנות בה נקנתה העגלה. אבל... החנות נסגרה חודש או חדשיים קודם. אין עם מי לדבר. שילמנו על גגון חדש בחנות אחרת שהואילה להזמין לנו מהחברה -120 ש"ח. כשנשבר גם הגלגל הגענו למסקנה שעדיף להשקיע בטיולון חזק מאשר לתקן ולתקן במחיר מלא.
הביאו לנו מחו"ל ביבי ג'וגר. המחיר היה משתלם. והאחריות? לפעמים גם אחרי ההשתדלות היא לא בשליטתנו. לפחות המחיר זול ושה' יעזור ונהנה ממנה בבריאות ולאורך זמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;637684:
אם קונים בארץ האחריות היא לכל החיים. נכון? (יבואן רשמי)
זאת ההתלבטות שלי כי אני משתמשת מאסיבי בעגלה וחשובה לי האחריות ויש לי קרובים שנוסעים לסוכות לארה"ב ואין להם בעיה להביא לי. אבל חשובה לי האחריות.
תחשבי טוב שאם זה מלכתחילה חצי מחיר, האם שווה לשלם פי 2 בשביל האחריות שאולי, בספק ישבר משהו ואז תאלצי להשתמש עם האחריות שלךכי תדעי אם לא יעלה לך כסף בכלל , הרי תמיד יש כוכביות באחריות.

• הוסף לסימניות
בשביל זה חשבתי על פשרה- יד שניה עד 900 שקל שיכלול את התוספות כבר (פגוש מגש, קרש לגב)
שאותם אני יקנה בכל אופן
וכמובן בתנאי שהשתמשו בעגלה מקסימום 3 חודשים... ואני עדיין מחפשת (תתפלאו דווקא מצאתי אבל לא אהבתי את הצבע ובגלל שלא בוער לי אני ממשיכה לחפש)

עשיתי חשבון שאם מביאים לי מחו"ל זה עולה שם 220דולר זה כמעט 800 ועם התוספות זה מגיע לאותו מחיר.
(אגב אשמח לשמוע באיזה עיר/ מדינה יש ב700 שקל.. הם מגיעים מניו יורק)

• הוסף לסימניות
אחותי הביאה מוושינגטון באיזור פורים דגם חדיש וצבעים מדהימים אפור-סגול, עם כל החלקים עלה לה 800 ש"ח. תעשי בירור אולי אפילו באיביי תמצאי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;637714:
אחותי הביאה מוושינגטון באיזור פורים דגם חדיש וצבעים מדהימים אפור-סגול, עם כל החלקים עלה לה 800 ש"ח. תעשי בירור אולי אפילו באיביי תמצאי.

מה זה כל החלקים? תודה.

• הוסף לסימניות
חמי נמצא כרגע בניו יורק. הוא אמר שזה עולה 210$ , אגב- העגלות החדשות מגיעות עם קרש לגב, כך שאין צורך לקנות במיוחד.

• הוסף לסימניות
בחו"ל אפשר להזמין מכאן במחיר עולה 180$.
ניסיתי להעלות את הדף למנותבים אבל יש שגיאת העלאה. אפשר להסתכל באשכול לפני יום יומיים שמישהו ביקש צילום מסך מהאתר הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;637740:
בחו"ל אפשר להזמין מכאן במחיר עולה 180$.
ניסיתי להעלות את הדף למנותבים אבל יש שגיאת העלאה. אפשר להסתכל באשכול לפני יום יומיים שמישהו ביקש צילום מסך מהאתר הנ"ל.
דגם 2011?

• הוסף לסימניות
כן

trans_1x1.gif
Home / Sale Items / Closeout Strollers / Closeout Lightweight Strollers

Baby Jogger City Mini Single 8" Stroller 2011 Black/Fuchsia

trans_1x1.gif
(1 review)

Regular: $239.99 Online Sale Price: $179.99
You Save: 25%

Quantity:

butItemAddDots.gif

Other Options:

$179.99

$179.99

$239.99

$239.99

$239.99

$239.99

$239.99

$239.99

Item # 81101

• Patented Quick-Fold Technology - allows you to fold your stroller in one simple step
  • Swivel front wheel for quick and agile maneuverability can lock into place for long distance strolling
  • 8" quick-release EVA wheels with sealed ball bearings
  • Padded seat reclines to a near flat position with a vented seat top and retractable weather cover
  • Patented universal accessory mounting bracket – accessorize your stroller with ease
  • Large multi-position sun canopy with clear view windows
  • Rounded handlebar for pushing comfort
  • Front wheel suspension provides a smooth comfortable ride
  • Seat back storage compartment
  • Under seat storage basket
  • Adjustable five-point safety harness with shoulder pads and buckle cover
  • Rear parking brake
  • Fold strap to keep stroller folded for transportation or storage
  • 50 lb. weight capacity on stroller

• הוסף לסימניות
תודה ! עזרת לי מאוד!
יש לך מושג אם חייבים לקנות דרך האתר או אפשר גם בחנות?
ואיפה היא ממוקמת בעולם?

• הוסף לסימניות
יש לי למכירה טיולון של בייבי גו'גר
חדש מהקופסא
בצבע שחור
הגיע מחו"ל במקום ה"סיטי מיני"

• הוסף לסימניות
אושר, קחי את הטלפון שלהם 877-692-5233

עולם, את מתכוונת לזה?
Baby Jogger City Micro Single Stroller in Slate

אם כן, כמה את רוצה על זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה