זה טווח המחירים בזאפגם אני אשמח להבין בזה.
אני מחפשת משהו פרקטי, קומפקטי וחזק להכין פרוזן וכיצ''ב.
קניתי את הדגם הזה באושר עד, בשבוע שעבר.זה טווח המחירים בזאפ
תראי האם מתאים לך..
![]()
בלנדר Ninja QB3001 נינג'ה - זאפ השוואת מחירים
QB3001 נינג'ה החל מ - 227₪. רק בזאפ תמצאו השוואת מחירים של בלנדר Ninja QB3001 נינג'ה, מידע על חנויות קרובות, 31 חוות דעת, מפרט טכני ועוד.www.zap.co.il
זה בכלל לא בכיון שלי,עלה 285 (בערך)
יש של גולד לייןואלה זה בכלל לא בכיון שלי,
אני מחפשת משהו באזור ה100-150 אין משהו כזה?
למה פירות קפואים?שיק פרות טעים עושים בד"כ מפרות קפואים
כשאת קונה בחנות פרישייק זה תמיד מפרות קפואים...למה פירות קפואים?
לא יותר טעים מפירות טרים?
קניתי לי לא מזמן שייק בקופיקסכשאת קונה בחנות פרישייק זה תמיד מפרות קפואים...
אם את בעניין להשקיע:אני מתלבטת האם לקנות
בלנדר להכנת שיק
השאלה האם זה משתלם ושימושי
והאם יש להשיג משהו כזה באזור ה100 ש"ח?
כי בדקתי בזאפ וזה נורא יקר שם..
באיזה סניף?אושר עד,
לא יודעת את ההבדלים אבל יש לי המלצה חד משמעית: אל תקנו פחות מ 1000 וואט!יש פה מישהו שיודע לומר את ההבדלים בין הנינג'ות למינהם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים