כללי כמה עולה דף(דבל) של עיצוב אלבום דיגטלי

• הוסף לסימניות
שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה ברורה,
כמה אני צריכה לדרוש עבור עיצוב אלבום דיגיטלי,

כמה לקחת עבור שני עמ' צמודים (היוצרים עיצוב אחד) סה"כ 20 דפים (40 עמ') ?
ועמ' שער?
ועמ' אחורי?

תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה. דחוף!

• הוסף לסימניות
תלוי בכמה זמן ייקח לך לעצב דף כזה.
אני לוקחת בסביבות ה- 35-50 ש"ח לעמ' כפול
אין שער קדמי ואחורי.
מדובר באלבום עור

• הוסף לסימניות
זה מאוד תלוי למי ומה האלבום, אם לדוג' את יוצרת אלבום לצלם והוא טמפמלט- ומהיום הוא מריץ אותו אז בין 100-150
וגם מחיר של 35-50 אני לא חושבת שזה מספיק, מה את עובדת כל כך קצת על כל עמוד, מנסיוני באלבומים כל דף דורש מעבר לעיצוב גם תיקון תמונות,\ תחשבי טוב טוב לפני שאת מתמחרת כי העבודה נראת בקליל בסופו של דבר אלבום זה דבר עם המוווון עבודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 701 סמייל;638368:
זה מאוד תלוי למי ומה האלבום, אם לדוג' את יוצרת אלבום לצלם והוא טמפמלט- ומהיום הוא מריץ אותו אז בין 100-150
וגם מחיר של 35-50 אני לא חושבת שזה מספיק, מה את עובדת כל כך קצת על כל עמוד, מנסיוני באלבומים כל דף דורש מעבר לעיצוב גם תיקון תמונות,\ תחשבי טוב טוב לפני שאת מתמחרת כי העבודה נראת בקליל בסופו של דבר אלבום זה דבר עם המוווון עבודה!

זה אמור להיות אלבום ברמה מאוד גבוהה ובצורה מרשימה זה לתורמים וכו..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 701 סמייל;638368:

לאלבום דיגיטלי של חתונות וכולי, יש לי הרבה רקעים שהכנתי שרק נזקקים לקצת התאמה, וגם אם אני מעצבת עמוד כפול מחדש, זה לוקח לי גג רבע שעה. יש כאלה שפחות.
בסך הכל, כשאדם מבקש אלבום של 40 עמ' כפולים, אין מצב שהוא ישלם רק לגרפיקה 4000 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chanyyy;638376:
זה אמור להיות אלבום ברמה מאוד גבוהה ובצורה מרשימה זה לתורמים וכו..

אז אני לא בטוחה שאלבום דיגיטלי זה השם המתאים.
הם ממש רוצים את זה בתוך כריכת עור וכל זה?
גם בעיצובים כאלה לתורמים בד"כ יש רקע אחד שרץ
לאורך כל העמודים לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;638389:
אז אני לא בטוחה שאלבום דיגיטלי זה השם המתאים.
הם ממש רוצים את זה בתוך כריכת עור וכל זה?
גם בעיצובים כאלה לתורמים בד"כ יש רקע אחד שרץ
לאורך כל העמודים לא?

א. תודה על העזרה,
ב.הם רוצים שזה יהיה דפים של אלבום דיגיטלי בגודל 30/30 עם כריכה של ספר (ז"א עיצוב של הכריכה קדמי ואחורי) וכל עמ' עיצוב שונה רק כותרת מעוצבת שחוזרת על עצמה בכל שני עמ' צמודים

• הוסף לסימניות
וסליחה על הבורות, אלבום דיגיטלי מגדירים בRGB (לאחרונה התעסקתי יותר עם עבודות אחרות בצבעים cmyk)?

• הוסף לסימניות
אלבום דיגיטלי מגדירים ב RGB, כן.

ואת צריכה לברר מה בדיוק הם רוצים.
כי כריכה קשה כשל ספר זה ממש לא אלבום דיגיטלי.
המיוחדות של אלבום דיגיטלי זה שכאשר הוא פתוח,
העמודים שוכבים זה מול זה בלי בטן וזה נראה כמו עמוד אחד.
לכן גם מעצבים את זה כעמוד אחד.

אם את מעצבת לספר, קחי בחשבון, שהכריכה תיקח
לך מהשוליים הפנימיים לפחות 0.6 ס"מ להדבקה, ולכן העיצוב צריך
להתאים כך, שבאמצע כ- 1.2 ס"מ יחושבו כשטח מת.

ועיצוב כריכה זה כבר משהו אחר.

• הוסף לסימניות
מי שרוצה אלבום טוב משלם מחיר של 100 150 ש"ח לעמוד,
גם אם זה עולה 4000 ש"ח זה שווה,
בפרט שצריך את האלבום לתורמים.

• הוסף לסימניות
ברור שכשמעצבים אלבום למזכרת חתונה, אין מי שישלם 4000 ש"ח,
כנראה שכאן מדובר בסוג האלבומים היוקרתיים, שדורשים ההמון השקעה - מניסיון -

עיצבתי לאחרונה אלבום דיגיטלי מושקע בטירוף, כל נושא על כמה עמודים עם סגנון רקע שונה, לא רקעים מוכנים-הכל חדש.
זה לקח המון זמן, בחיים לא רבע שעה לעמוד, (אני לא בא לזלזל במי שכן מכין ברבע שעה, אבל צריך לחלק בין סוג אלבום חתונה לאלבום מזכרת לתורמים; לאלבום חתונה - גם אני יכין רקעים מוכנים-כי אין מי שישלם:)), זה צריך להיות משהו ייחודי, לא עוד אלבום..
צריך גם לקחת בחשבון שתורמים מקבלים עוד אלבומים וכו'.. לכן חשוב שזה יהיה ייחודי...

אני מכיר גרפיקאים שעיצבו אלבומים לתורמים וכד', לא פחות מ-10,000 ש"ח.:eek:

אני לקחתי לכל דף (2 עמ') לא פחות מ-100 ש"ח, אני לא חושב ששוה להסתכל על עבודה כזו בפחות מהמחיר הזה,
זו דעתי..

בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה מה שאמרתי קודם - אלבום דיגיטלי בד"כ מדובר באלבום חתונות.
היא מדבר על ספר, שזה משהו אחר ולתורמים זה בד"כ הרבה יותר מושקע.
ככה שאתה ממש לא סותר את מה שכתבתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה