דרוש מידע כמה עולה דרכון זמני לילד בלשכה/בנתב"ג?

• הוסף לסימניות
כמה עולה דרכון זמני לילד?
והאם המחיר שונה אם מנפיקים בלשכה מאשר בנתב"ג?

• הוסף לסימניות
בנתב״ג יש מחירים מיוחדים, יקרים משמעותית מאשר בלשכה.

המחירים מופיעים כאן

תשלום מראש באינטרנט הוא זול יותר.

• הוסף לסימניות
בנתב"ג זה רק ב48 שעות לפני הטיסה ובמחיר 455 ש"ח לילד ו875 למבוגר

• הוסף לסימניות
אני שילמתי בלשכה 175
הכניסו אותי בלי תור

• הוסף לסימניות
מה??? באיזה סניף? אנשים מחפשים תורים בנרות
עשיתי להם פוזה שזה דחוף (זה באמת היה דחוף)
לדרכון זמני מקבלים בלי תור רק בעיר המגורים
אני עשיתי בבני ברק
צריך להגיע עם 2 תמונות פספורט

• הוסף לסימניות
באתר כתוב שאם יש טיסה ב6 שבועות הקרובים - אפשר לעשות דרכון זמני התקף לשנתיים בלבד.
מישהו יודע אם צריך להזמין תור רגיל או שיש תורים מיוחדים לדרכונים זמניים?

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

כתוב כאן שלילד אפשר להנפיק דרכון זמני רק אם זה לא דרכון ראשון.
מישהו יודע האם בלשכות מקפידים על הסעיף הזה?
ביטלו את הכלל הזה בהמשך. זה מופיע באתר הרשמי של לשכת האוכלוסין וההגירה, אין לי אפשרות כרגע לשים קישור. אולי בהמשך אערוך ואוסיף.

• הוסף לסימניות
האם ניתן כיום להוציא דרכון זמני לילד
בלשכות?
מגיעים מוציאים ?
מה העלות ?
האם שני ההורים צריכים להיות נוכחים??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה