כמה עולה הדפסה על שמשונית?

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה המחירים בערך של הדפסה על שמשונית (לפי מטר מרובע)?

• הוסף לסימניות
המחיר משתנה מאוד בהתאם לכמויות.

• הוסף לסימניות
אני מכיר בהחל מ- 65 למ"ר לא כולל מע"מ, ועד 95 למ"ר לא כולל מע"מ, וכמו שכתבו לעיל - תלוי בכמויות.

• הוסף לסימניות
בכרמיאל הדפסתי כמה פעמים אצל אחד בשם "אילן שלטים" במחיר של 50 ש"ח - תוצאות מצוינות.

• הוסף לסימניות
אל תתפתו למחירים זולים
אח"כ בוכים

• הוסף לסימניות
המקום בכרמיאל עושה משלוחים? אפילו בתוספת מע"מ ומשלוח עדיין זול.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע למה צריכים לבכות.
עשיתי לחב"ד כמה הדפסות יפות אצלו, המחיר היה זול מאוד (1*3 מטר ב150 ש"ח)
כדאי לברר ולחסוך. אין לי מושג לגבי משלוחים. סה"כ שלחתי אותם אליו והוא המשיך
את העבודה משלב סגירת הגרפיקה ואילך.

• הוסף לסימניות
מי בכרמיאל מה הטלפון??

• הוסף לסימניות
יש לי באשדוד משהו זול, ניתן לברר באישי

• הוסף לסימניות
דטה עושה ב50 שקלים- רק לכמויות

• הוסף לסימניות
אני לא יודע למה צריכים לבכות.
עשיתי לחב"ד כמה הדפסות יפות אצלו, המחיר היה זול מאוד (1*3 מטר ב150 ש"ח)
כדאי לברר ולחסוך. אין לי מושג לגבי משלוחים. סה"כ שלחתי אותם אליו והוא המשיך
את העבודה משלב סגירת הגרפיקה ואילך.
אני מכיר בהחל מ- 65 למ"ר לא כולל מע"מ, ועד 95 למ"ר לא כולל מע"מ, וכמו שכתבו לעיל - תלוי בכמויות.
אשמח לקבל הצעת מחיר להדפסה בגודל מטר על מטר וחצי בערך

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל הצעת מחיר להדפסה בגודל מטר על מטר וחצי בערך
קודם כל, זו הדפסה די קטנה שלא מצריכה 'סבב הצעות מחיר'. כ-60 ש"ח (בדפוסים זולים) ועד כ-120 ש"ח (בדפוסים שעובדים נכון).
ואין צורך בשביל כך להקפיץ אשכולות ישנים (שככה"נ המידע בהם לא רלוונטי להיום), ובטח לא יותר מאשכול אחד.
בהצלחה רבה :)

• הוסף לסימניות
קודם כל, זו הדפסה די קטנה שלא מצריכה 'סבב הצעות מחיר'. כ-60 ש"ח (בדפוסים זולים) ועד כ-120 ש"ח (בדפוסים שעובדים נכון).
ואין צורך בשביל כך להקפיץ אשכולות ישנים (שככה"נ המידע בהם לא רלוונטי להיום), ובטח לא יותר מאשכול אחד.
בהצלחה רבה :)
אני די חדשה בנושא כך שלא מכירה,
ולא חושבת שאין לי זכות 'להקפיץ אשכול' גם אם הוא ישן,
בינתיים פנו אלי באישי כמה ניקים- למה אתה חושב שזה לא רלוונטי?

• הוסף לסימניות
אני די חדשה בנושא כך שלא מכירה,
ולא חושבת שאין לי זכות 'להקפיץ אשכול' גם אם הוא ישן, לא אמרתי שאין זכות אלא שאין צורך. 'זכות' יש גם יש....
בינתיים פנו אלי באישי כמה ניקים- למה אתה חושב שזה לא רלוונטי? כנ"ל

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על הדפסה על שימשונית לחיפוי גדר החצר של מעון יום

• הוסף לסימניות
שלום רב
במקרה הזה מדפיסים על שמשונית רשת
צרו קשר ונשמח לסייע
נתנאל 0527175162
S9941818 @ GMAIL.COM

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה