דרוש מידע כמה עולה הדפסת קאפה?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע להגיד לי בערך כמה עולה הדפסה לפי מטרים על קאפה?
חשוב לי לדעת פחות או יותר כיוון של מחיר למטר מרובע.
תודה.

• הוסף לסימניות
קודם כל, תלוי איפה!!!
יש מקומות שהם סופר יקרנים!!!
לדוג' 120 ש"ח 70*100 ס"מ. אבל רק ההדפסה.
מה עם מתיחה על בלינד? מסגרת עץ? וציפוי שמירה שבד"כ מוסיפים?
בעיר שלי לוקחים על כל אלו תוספת תשלום... ואולי גם בשאר מקומות...

• הוסף לסימניות
את מה מותחים?
אני רוצה לדעת מחירים כדי להדפיס הרבה עותקים .
כשמדפיסים על בד קנווס, צריכים להדק ולמתוח אותו אח"כ על מסגרת עץ פנימית. נכון?
אז עושים לו מתיחה מסויימת עם מכונה, זה נקרא "מתיחה על בלינד".
תבררו הצעות מחיר במס' בתי דפוס- כמה יקחו לכם על כמות הדפסות.
סתם ביררתי מסקרנות: אצלנו בעיר- גודל 70*100 ס"מ עולה 170 ש"ח, לא כולל מתיחה על בלינד, שהמתיחה הזו עולה 85 ש"ח. יש גם אופציה של שכבת הגנה לקנווס, כמובן בתוספת של 50 ש"ח...
בקיצור- לכו תבררו בבתי דפוס... נראה לי שאצלנו הם יקרנים!!

שנה שעברה הדפסתי בבני ברק, הדפסה גדולה. נראה לי 50*70 ס"מ ולקחו לי 200 ש"ח, שזה בעיני נחשב זול. אבל אני לא זוכרת את שם המקום....

בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
כשמדפיסים על בד קנווס, צריכים להדק ולמתוח אותו אח"כ על מסגרת עץ פנימית. נכון?
אז עושים לו מתיחה מסויימת עם מכונה, זה נקרא "מתיחה על בלינד".
תבררו הצעות מחיר במס' בתי דפוס- כמה יקחו לכם על כמות הדפסות.
סתם ביררתי מסקרנות: אצלנו בעיר- גודל 70*100 ס"מ עולה 170 ש"ח, לא כולל מתיחה על בלינד, שהמתיחה הזו עולה 85 ש"ח. יש גם אופציה של שכבת הגנה לקנווס, כמובן בתוספת של 50 ש"ח...
בקיצור- לכו תבררו בבתי דפוס... נראה לי שאצלנו הם יקרנים!!
היא שאלה על קאפה ולא קנווס...

• הוסף לסימניות
אוווופפפפפפסססססססס
ראיתי קנווס משום מה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה