מצלמה כמה עולה היום מצלמת קנון G7?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כתבתי לך את המספר של אחותי שהזמינה בהודעה אישית

• הוסף לסימניות
קניתי בסטודיו לנדאבל נכנסתי לZAP והיום עולה שם יותר מ-5.
מי שמענין אותה- יש לקנות בB & H בארה"ב בפחות מ3000
יש סיכון למכס אבל משתלם.
הסיכון למכס תלוי במחיר?
אני מתעניינת ב740 שעולה בB&H כ1800 ש"ח
אגב- אמרו לי שבארה"ב המחיר המתפרסם הוא לפני מע"מ כך שבקופה עולה יותר
זה נכון?

ואיך יודעים במכס שזו מצלמה חדשה?
להביא אותה לארץ בלי אריזת הקרטון זה יעזור?

• הוסף לסימניות
איך תשלחי בלי הקרטון?
יש לך מישהו שיקבל את המשלוח אליו בארה"ב וישלח לך? אם כן, ברור שלא יהיה מכס.
בקשר למע"מ- אין לי מושג..

• הוסף לסימניות
בהתחשב בזה שיש לזה 0 מכירות ו0 חוו"ד ובהתחשב שממוצע המחירים לG7 הוא כמו שמצורף בתמונה
אז כנראה זה מזויף
1734290171929.png

זה מקורי ???????????

• הוסף לסימניות
אני קניתי גם ב- B&H באמריקה
עולה בערך 3000 כולל המיסים שלהם (מארק 2)
משלוח לארץ כולל מיסים יוצא באזור 600 ש"ח
לי אישית מישהו הביא משם...

אם אין זמינות באתר צריך להתקשר אליהם לסניף (יש שם מוכר דובר עברית שאפשר לבקש אותו) והם משריינים לך למלאי החדש
מניסיון זה נגמר באתר בחצי שעה

• הוסף לסימניות
יש לי מישהו שטס השבוע לניו יורק, שווה לבקש מצלמה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה