כמה עולה היום שיעור נהיגה?

• הוסף לסימניות
אני שילמתי 150 לפני כמעט שנה ואני יודעת שזה עולה כל הזמן

• הוסף לסימניות
עכשיו סיימתי למודי נהיגה על רכב קיה נירו
מה01/07 לקח 180 ש"ח

• הוסף לסימניות
אני סיימתי לפני שנה - שילמתי 150
מורה גבר
רכב טויוטה C-HR חדשה

• הוסף לסימניות
המחירים מטורפים!!!
יודעת על מורי נהגיה שלוקחים 190 ש"ח!!!!!
לפני 5 שנים בערך זה היה 90 ש"ח
אין היגיון לעליית מחירים המוגזמת הזו
מקווה ששר התחבורה המיועד יסדיר את העניין

• הוסף לסימניות
המחירים מטורפים!!!
יודעת על מורי נהגיה שלוקחים 190 ש"ח!!!!!
לפני 5 שנים בערך זה היה 90 ש"ח
אין היגיון לעליית מחירים המוגזמת הזו
מקווה ששר התחבורה המיועד יסדיר את העניין
זה כי הגבילו את עמלת העמדת רכב לטסט ל200 שקל בערך. (עד אז המורים היו מתפרעים שמה במחירים)
כנראה שהם החליטו להעלות מחירים במה שאין הגבלה,
וזו התוצאה :(

• הוסף לסימניות
המחירים מטורפים!!!
ובואו, כמעט אף אחד לא מסתפק ב28 שעורים
הבנתי שהממוצע היום זה 40 שעורים, ובירושלים אפילו יותר
אני אישית עברתי את ה40

• הוסף לסימניות
אל תתמהמהו המחירים רק יעלו עוד ועוד ומי שחושב ללמוד נהיגה שיתחיל מיד שיעורים עוד לפני התאוריה
מחירי השיעורים קופצים יותר מ19% בשנה...

• הוסף לסימניות
אני משלם היום 140 בפריפריה והמקסימום פה זה 150
במרכז שמעתי שלוקחים 190

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה