עזרה כמה עולה הקמת אתר למעצב גרפי?

• הוסף לסימניות
לייק.
ותתחדשי על האתר שלך :)
מיוחד ומדבר בפני עצמו.

לגבי קידום - אני לא מסכימה.
לי יש קידום אורגני שעבדתי עליו לבד בהרבה ס"ד.
לפעמים מגיעים אלי לקוחות מגוגל - והם מצויינים. ויש לי קידום טבעי לכל קורס שאני מעלה לאוויר תוך כמה ימים.
אני יכולה להגיד בבטחון לכל לקוח מזדמן שיחפש אותי בגוגל, בכל מיני מילות חיפוש.
תודה
האתר שלי באמצע בנייה עצמאית

וסתם מענין אם תוכלי לתת דוג לעבודות שמגיעות דרך הגוגל?
דוג' למילת מפתח מסוימת
אם תוכלי

• הוסף לסימניות
בלת"ק
אם מעניין אותך מורה פרטית במייל ללימוד בניית אתרים - בעלות משתלמת
יש לי תוכנית לימודים בנויה, עם זמינות שלי במייל למענה על שאלות.
את יכולה לפנות אלי במייל ליותר פרטים: office:)appupgo.co.il

• הוסף לסימניות
וסתם מענין אם תוכלי לתת דוג לעבודות שמגיעות דרך הגוגל?
דוג' למילת מפתח מסוימת
אם תוכלי

מילות מפתח כמו "בונת אתרים" וכו' - לא בדקתי.
והן גם הרבה יותר תחרותיות.
יותר קל לעלות בגוגל ע"י מציאת נישות חסרות בעברית.
כמו:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה