אולי תלוי במקום מגורים.לא יותר מ-60 ש"ח לחודשיים.
באמת?התעריפים לא זהים.
כנראה טעות שלי.באמת?
באמת שאלתי על ירושלים, אבל למה עולה לנו יותר?
יש מצב שזה תלוי בסוג המכונה כמה מים היא צורכתכנראה טעות שלי.
זכור לי ששמעתי כך פעם אבל מבדיקה מלמעלה בגוגל נראה שהתעריפים אכן זהים.
אז זו באמת שאלה מדוע ההפרשים הגדולים יחסית.
יתכו ומכיון שלחץ המים אצלנו גדול משתמשים ביותר מים
או שסתם לא נתקנו בזוגות חסכוניים כ"כ.
בטוחה שלחודשיים?לא יותר מ-60 ש"ח לחודשיים.
וייתכן גם הבדל אם יש אמבטיה או לא?יש מצב שזה תלוי בסוג המכונה כמה מים היא צורכת
אפילו שהדירה הרבה יותר גדולה מהיחידה?במים לידיעתי אין דמי שימוש קבועים.
בחשמל, מחלקים ל-2.
כן. הרי אם הם היו בדירה נפרדת הם היו משלמים מלא בלי קשר לגודל.אפילו שהדירה הרבה יותר גדולה מהיחידה?
לכל נפש בישראל מגיע 7 קוב בתעריף המוזל לחודשיים (7.385 ש"חו)
ומעבר לזה כל קוב נוסף בתעריף הגבוה (13.461)
שאלת בונוס: מה מקובל ביחידה מפוצלת? לעשות צריכה כפול תעריף 1 או תעריף 2?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים