שואב שוטף כמה עולה טינקו באושר עד

• הוסף לסימניות
יש עדין טינקו באושר עד? ואיך ניתן לדעת באלו סניפים?

• הוסף לסימניות
בסניף בת הדר יש S7 וS5
וזה עולה 2999
תודה רבה! גם הS5 עולה ככה? כתבו פה יותר זול בהרבה!

ואני אשמח אם יש מידע למישהו על סניפי אושר עד בקריות

• הוסף לסימניות
אם כבר אתם קונים באושר עד S5 עדיף לקנות דרך KSP אותו מוצר עם אחריות רק פשוט יבאון מקביל

• הוסף לסימניות
בימים האחרונים?
ביום שלישי,
נראה לי שהיה גם S5 וגם S7.
אבל לפ מה שהרבה כתבו פה,
ה-H14 של דרימי יותר מומלץ מה- S5.
בחברה נגמר עכשיו ,
קניתי בחנות שרגא אור בערד, דרך הקבוצה של חסי בילצר CHASIBILIZER:)gmail.com
עלה 1,800 + 50 משלוח עד הבית מהיום להיום.

• הוסף לסימניות
אני באמצע בירורים קדחתניים מה עדיף,
יש הרבה מעלות לדרימי לעומת הטינקו, אבל ניסיתי את שניהם אצלי בבית כל אחד לכמה ימים,
הדרימי השאיר לי סימנים על הרצפה והטינקו לא,

• הוסף לסימניות
אני ביררתי הרבה מאוד
לדרימי יש עוצמה יותר חזקה
אבל גם הרבה תלונות על ריח לא נעים מהמכשיר
וכן יותר תלונות על סימנים על הריצפה
כנראה שזה תלוי אחד בשני

אני קניתי באילת את הטינקו s5 ואני די מרוצה
בעיקר בהשוואה למחיר

• הוסף לסימניות
טינקו S5 יש כאן משהי שקנת באושר עד
אשמח לדעת איזה צבע
(אני רוצה לדעת אם הם מוכרים רק כחול או או צבעים)
תודה

• הוסף לסימניות
אם קונים באושר עד יש אחריות?
א"כ ממי?

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג אם עדיין יש את המבצע של דרימי ב999 באושר עד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה