דרוש מידע כמה עולה כרטיס לסרט?

• הוסף לסימניות
משהו יודע כמה עולה כרטיס לסרט החדש"צעיף של כוכבים" של כהן וחצי?

• הוסף לסימניות
אפשר חוות דעת ממישהי שהייתה? דחוף לי להיום
או חוות דעת לסרט אחר כלשהו

• הוסף לסימניות
70. סרט מאוד יפה!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אמרו לי בק"ס עולה 40 ש"ח מקוה שזה נכון.

• הוסף לסימניות
הבת שלי שילמה 30 שח בפתח תקוה היום.

• הוסף לסימניות
אני הייתי בבית שמש עלה 60 ש"ח
סרט מאד מושקע ויפה ,ממליצה מאד למי שמתלבטת , סרט לא מפחיד בכלל!!!

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת כמה עולה באשדוד??

• הוסף לסימניות
בירושלים 70 ש"ח

• הוסף לסימניות
ולדעתי זה יקר מאוד!!!

• הוסף לסימניות
לסיכום נראה לי שרק בבני ברק ובירושלים עולה 70
איך כבר הגעת לסיכום?? חסר עוד כמה ערים כדי לדעת בבירור...
ולדעתי זה יקר מאוד!!!
מסכימה איתך מאוד!!! להוציא כזה סכום על סרט, כמה יפה שהוא יהיה, לדעתי זה ממש מוגזם!
בפרט שכשמחכים קצת והסרט נהיה יותר ישן- הוא עולה כבר הרבה יותר זול, וזה כלל לא מוריד מהערך של הסרט כמובן... הוא נשאר יפה בדיוק אותו דבר, רק במחיר הרבה יותר שפוי, וזה לא שבגלל זה אנו צריכות כמה שנים "לסבול" בלי לראות סרט, כי אם את לא רואה את כל הסרטים מיד כשהם יוצאים, אז כל פעם יהיו עדיין סרטים שלא ראית...

• הוסף לסימניות
איך כבר הגעת לסיכום?? חסר עוד כמה ערים כדי לדעת בבירור...

מסכימה איתך מאוד!!! להוציא כזה סכום על סרט, כמה יפה שהוא יהיה, לדעתי זה ממש מוגזם!
בפרט שכשמחכים קצת והסרט נהיה יותר ישן- הוא עולה כבר הרבה יותר זול, וזה כלל לא מוריד מהערך של הסרט כמובן... הוא נשאר יפה בדיוק אותו דבר, רק במחיר הרבה יותר שפוי, וזה לא שבגלל זה אנו צריכות כמה שנים "לסבול" בלי לראות סרט, כי אם את לא רואה את כל הסרטים מיד כשהם יוצאים, אז כל פעם יהיו עדיין סרטים שלא ראית...
בד"כ כשיוצא סרט חדש ב"ב ובירושלים זה הכי יקר

• הוסף לסימניות
אמהלה
מוגזם לכל דבר!!!
צריך לעצור את זה
שמעתי שבעמנואל מקרינים להם חינם את הכוכבים החדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה