שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אני רוצה מכשיר בלי אינטרנט רק אפליקציות
כמה יעלה לי לקנות מכשיר רגיל ולהוציא אממנו את האינטרנט?
כמה יעלה לי לקנות מכשיר רגיל ולהוציא אממנו את האינטרנט?
בשביל נתיב לא צריך מכשיר שלהם. הם שמים הגנה על כל מכשיר( לא אייפון)יש הדרן - 40-50 ש״ח לחודש.
יש כשר פליי - 10-20 שח לחודש.
הדרן וכשר פליי - יצרו חנות שלהם בשביל להוריד אפליקציות שמאושרות על ידם
יש נתיב צריך מכשיר שלהם.
השאר - אני לא מכירה
נכון, אבל לא ה WIFI!!!!!!!!!!!!!!גוגל זה אפליקציה לכל דבר. עושים הסר ואין גוגל.
ברור אבל היא רוצה סינון, היא יכולה ברגע להחזיר ולהגיע לדברים הכי גרועים.גוגל זה אפליקציה לכל דבר. עושים הסר ואין גוגל.
באפליקציות אפשר להגיע להכל .אני לא רוצה סינון בגוגל
אני רוצה בלי סינון
בלי גוגל בכלל רק חנות גוגל כשרה זהו+וואצאפ
כשר פליקניתי סמארטפון גלקסי של סמסונגS21 איזה סינון מוריד לי את הדפדפן ומשאיר רק חנות גוגל פליי להורדת אפליקציות כשרות
כן אשמחיש כמה חברות שמנתקות אינטרנט בחינם!
אם תרצה אוכל לחפש לך!
יש כשר פליי שזה חסימה נחמדת יחסית שלא עולה הרבהאז מה אפשר לעשות אם אני רוצה רק אפליקציות?
הבנתי שבשיאומי חצי טאצ אפשר לעשות גירסה רק של אפליקציות
אז למה בסמסונג אי אפשר?
אפשרי, תאורטית.אז למה בסמסונג אי אפשר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים