במודיעין - ממליצה על חגית כהן.אשמח להמלצה על מורה(אישה) בירושלים וסביבותיה
@DvoraVidmanבמודיעין - ממליצה על חגית כהן.
עברת אצלה?
סליחה על הסטיה מהנושא,
מחפשת בנרות מורה(אשה) מקצועית ואנושית לידני,
באיזור ירושלים ואפילו רחוק יותר.
תודה.
שפרה צייג | 0505300115 | ירושלים | ידני |
ורדה צחי | 0505647616 | ירושלים | ידני |
דפנה לסניק | 0502376142 | ירושלים | ידני |
| חנה ברהום | 0528646164 | מודיעין | ידני |
הבנתי שחנה ברהום ודפנה לסניק מלמדות חלק מהימים על ידני וחלק על אוטומטחנה ברהום עברה לאוטומט, לא?
סוזי - מורה מעולה!!!אשמח להמלצה על מורה(אישה) בירושלים וסביבותיה
אפשר פרטים?סוזי - מורה מעולה!!!
עברתי אצלה בראשון...
@DvoraVidman סליחה שמקפיצהבמודיעין - ממליצה על חגית כהן.
סוזי - 050-2522426אפשר פרטים?
תנסי לשאול אותה בעדינות או ברמז מתי נראה לה שתתקדמו לכיוון של טסט ולפי"ז תראי אם היא בכיוון ללמד אותך טוב או למרוח אותך ואז...באותו עניין, אשמח אם תוכלו לייעץ לי.
אני נמצאת כבר 30 שיעורים אצל מורה(אשה) באזור המרכז ולא מתחילה לדבר איתי אפילו על טסט. יש לי טעויות עדיין, אבל לא חושבת שדרמטיות, בגדול מרגישה שיש לי שליטה יפה ברכב והדברים שצריכים להשתפר באים עם המון נהיגה ומיומנות ולא קשור דוקא לשיעורי נהיגה... ממנה זה נשמע לפעמים שאצטרך עוד אינסוף שיעורים.
כאילו אם השיעור לא יהיה פיקס במאה אחוז לא נתקדם
זה הגיוני?
התחלנו חניות רק לפני שני שיעורים ואני לא מתחילה לראות את הסוף...
יש לי גם לחץ ברמה האישית ממנה, אני חושבת שסהכ היא נחמדה אבל כל טעות בשיעור - המתח שלי..
בינתיים באמצע לברר על מורות אחרות , אולי אעבור ממנה וזהו..
אבל לא יודעת אם זה זה לא ידרוש ממני יותר, אחרי שכבר עברתי 30 שיעורים ואני מכירה את הרכב שלה וכו...
מה אתם אומרים?
תודה!
תודה, ואם לא, שווה לעזוב ב שלב הזה?תנסי לשאול אותה בעדינות או ברמז מתי נראה לה שתתקדמו לכיוון של טסט ולפי"ז תראי אם היא בכיוון ללמד אותך טוב או למרוח אותך ואז...
רק אם את בטוחה שזה הסיפור ולא באמת שאת צריכה עוד קצת להתאמןתודה, ואם לא, שווה לעזוב ב שלב הזה?
השיטה היום זה לעשות 30 שיעורים ולהזמין טסט, ועד הטסט להמשיך שיעורים.תודה, ואם לא, שווה לעזוב ב שלב הזה?
אני גם הייתי אצל מורה מהסוג שלך והיה לי את השכל והסיעתא דשמיא לעזוב אחרי 10 שיעורים למורה אחרת עם יחס אחר לגמרי, קודם כל אין גערות ועצבים אלא רק הסברים בצורה נעימה וזורמת, איך היא אומרת? באת כדי ללמוד וזה התפקיד שלי ללמד... כשזה ככה גם הביטחון העצמי עולה ואין פחד לטעות! כיום אני גם אחרי 30 שיעורים ועוד 2 שיעורים טסט פנימי כי היא עמוסה ואין לה סיבה למשוך..באותו עניין, אשמח אם תוכלו לייעץ לי.
אני נמצאת כבר 30 שיעורים אצל מורה(אשה) באזור המרכז ולא מתחילה לדבר איתי אפילו על טסט. יש לי טעויות עדיין, אבל לא חושבת שדרמטיות, בגדול מרגישה שיש לי שליטה יפה ברכב והדברים שצריכים להשתפר באים עם המון נהיגה ומיומנות ולא קשור דוקא לשיעורי נהיגה... ממנה זה נשמע לפעמים שאצטרך עוד אינסוף שיעורים.
כאילו אם השיעור לא יהיה פיקס במאה אחוז לא נתקדם
זה הגיוני?
התחלנו חניות רק לפני שני שיעורים ואני לא מתחילה לראות את הסוף...
יש לי גם לחץ ברמה האישית ממנה, אני חושבת שסהכ היא נחמדה אבל כל טעות בשיעור - המתח שלי..
בינתיים באמצע לברר על מורות אחרות , אולי אעבור ממנה וזהו..
אבל לא יודעת אם זה זה לא ידרוש ממני יותר, אחרי שכבר עברתי 30 שיעורים ואני מכירה את הרכב שלה וכו...
מה אתם אומרים?
תודה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים