כללי כמה עולה לוגו?

• הוסף לסימניות
אם אתם כבר כמה זמן בתחום העיצוב, (לא מתחילים)
ועיצבתם לוגו ברמה מקצועית,
כמה הייתם דורשים על הלוגו?
מה תחום המחירים לערך?

• הוסף לסימניות
זה מתחיל מ־250$ ואין לו גבול.

• הוסף לסימניות
באמת???
אני לא בטוחה שזה נכון
500 רוב הלקוחות טוענים שזה יקר טוב תמיד זה כך... (וזה המחיר הרווח בין הגרפיקאים היום למיטב ידיעתי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1480385:
באמת???
אני לא בטוחה שזה נכון
500 רוב הלקוחות טוענים שזה יקר טוב תמיד זה כך... (וזה המחיר הרווח בין הגרפיקאים היום למיטב ידיעתי)

את טועה לחלוטין.
זה אולי המחיר הרווח בין הגרפיקאים המתחילים.

לא מכירה מסביבי גרפיקאים/יות שלוקחים/ות כזה מחיר זול ללוגו.

• הוסף לסימניות
דווקא מי שאני מכירה הם לא מתחילים ואפ' ברמה טובה....
וזה חבל...
(גילוי נאות אני מבקשת 700+ תלוי במה מדובר)

• הוסף לסימניות
המצב שלכם טוב.
לא מזמן התחלתי לעבוד בתור עצמאית..

לפני חודש לקוחה שאני מכירה ביקשה לוגו ב - 300 שקל ולא משהו מסובך מדי
הכנתי לה. (לקוחות מהעיר שלי 300 זה מוגזם בשבילם..)
ועד היום היא אומרת שהיא תבוא אלי הבית לשבת על זה ולסיים..
והלוגו והתשלום מחכים :mad::mad::mad:

אבל ככה לומדים... בדרך הקשה. :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה