כללי כמה עולה לוגו?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות לי לוגו,
כמה עולה כזה דבר?
לוגו+כרטיסי ביקור
ואפשר להמליץ לי על משהי טובה?

• הוסף לסימניות
את יכולה לפנות במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> להצעת מחיר.

• הוסף לסימניות
שלחתי לך בפרטי

• הוסף לסימניות
אני הוזקקתי ללוגו ולעוד כמה דברים, עשיתי קצת פה וקצת שם, עד שמצאתי אחת שבאמת הבינה מה אני צריך וגם המחיר היה ממש טוב ביחס לעבודה, אם זה חשוב לך, פני אלי בפרטי.

• הוסף לסימניות
לפרטים והצעת מחיר ניתן ליצור קשר במייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
שלחתי בפרטי

• הוסף לסימניות
עדיין רלוונטי??

• הוסף לסימניות
המחירים של לוגו יכולים להתחיל מ-500 ש"ח ולהגיע עד למחירים של 10,000 ש"ח ואפילו יותר. הכל תלוי בדרישות שלך ובמה שאת מחפשת.

• הוסף לסימניות
כמה עולה זוג מכנסיים לנער יתום?
מחיר לוגו, תלוי במי שמעצב, ברמת העבודות שלו, וברמת הנסיון שיש לו.

• הוסף לסימניות
כמה עולה זוג מכנסיים לנער יתום?
מחיר לוגו, תלוי במי שמעצב, ברמת העבודות שלו, וברמת הנסיון שיש לו.

וכמובן למה ישמש הלוגו - לא דומה לוגו של קייטנה ללוגו של עסק לממכר כלי כסף.;)

• הוסף לסימניות
יכולה לפנות אלי למייל ‫86intuition בגימל...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות גם אלי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
רמה גבוהה במחיר שווה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה