נכתב ע"י רותי בן שימול;1393109:גז מרכזי - יקר מאוד.
למה לא לעבור לפרטי?
יוצא לי בלון קטן - 110 ש"ח ומספיק לי לחודשיים וחצי או 3.
ואני מבשלת המוון!
בגז המרכזי, היה יוצא לי 170 ש"ח לחודשיים.
ואפילו אם לא הייתי בבית חודשיים, כבר שילמתי בערך 70 ש"ח דמי שימוש קבועים.
איפה יש בלון ב110 ש"ח?נכתב ע"י רותי בן שימול;1393109:גז מרכזי - יקר מאוד.
למה לא לעבור לפרטי?
יוצא לי בלון קטן - 110 ש"ח ומספיק לי לחודשיים וחצי או 3.
ואני מבשלת המוון!
נכתב ע"י שלמה;1393126:בבנין ציבורי שיש בו "צובר", לא יאשרו לך התקנה של מכל פרטי.
נכתב ע"י יוסניו;1393132:איפה יש בלון ב110 ש"ח?
נכתב ע"י המקצוען;1393121:כמו שכתבו למעלה, יש הבדל עצום בין גז מרכזי לבלונים פרטיים.
תציין עם איזה גז אתה משתמש, ולפי"ז נוכל לדעת אם יש כאן שוק אפור או שלא..
נכתב ע"י יוסניו;1393141:אני כבר גם לא קונה מהחברות רק מפרטי וזה מה שמצאתי הכי זול
מה ההבדל בין פרטי לחאפער?
נכתב ע"י חנון;1393538:פרטי זה מעצבן ביותר!!!
יש לי שנים פרטי ועדיין לא התרגלתי לרעיון ולא מצליחה להחזיק ראש עם זה
לא פעם נתקעתי בלי גז
נכתב ע"י נחמי ווייס;1393356:משלמת לחודשיים-
תשלום קבוע: 29.64 עבור צריכה: כ-70 שקל (5 נפשות).
חברת סופר גז. מיכל מרכזי.
אני יודעת שככה צריך לעשותנכתב ע"י רותי בן שימול;1393576:אני תמיד רושמת מתי הזמנתי - בדף על המקרר
ותמיד יש לי אחד פתוח והשני מלא לגמרי. כשאחד נגמר ואני מתחילה את השני, אני כבר מזמינה שוב פעם כך שתמיד יהיה לי אחד מלא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים