כמה עולה לכם גז לחודש

• הוסף לסימניות
חבל.
אני לא יכולה להזמין לך.

• הוסף לסימניות
גז מרכזי (צובר) ספק מרכז הגז

דמי שימוש:13 ש"ח לפני מע''מ

מחיר למ''ק: 12.810 לפני מע''מ

יוצא לי בערך 80-90 ש"ח לחודשיים (6 נפשות)

• הוסף לסימניות
בין 80 ל100 לחודשיים, 7 נפשות, חברת גז יגל.

• הוסף לסימניות
ושכחתי לציין שאין אצלינו אפשרות לבלונים פרטיים, כי אף דירה לא יכולה לעמוד בתנאים הבאים: (מתוך אתר משרד האנרגיה)

[B]התקנה בטוחה של מיכלי גז מחוץ לדירה[/B]
יש להתקין את מיכלי הגז ואביזריהם במקום נגיש ופתוח, כדי שהגז יוכל להתנקז בעת דליפה. רצוי שקרקעית המיכל לא תימצא מתחת למפלס הקרקע שמסביב. יש להתקין את המיכלים ואביזריהם לפחות 1.2 מטר מפתחי הבית שמפלסם גבוה מקרקעית המיכלים, ולפחות 3 מטר מפתחי הבית (כולל חלונות וכניסות למרתפים ומקלטים), המצויים מתחת או במקביל למפלס קרקעית המיכלים.

חל איסור מוחלט להתקין או לאחסן מיכלי גז בתוך דירות מגורים!

אם בדירתכם קיים מיכל גז, הוציאו אותו ללא דיחוי מן הדירה (אם יש צורך בפירוק צנרת, הזמינו טכנאי גז מוסמך) ופנו אל ספק גז מורשה לצורך התקנת ואספקת גז תקינה ובטיחותית.

מיכלי גז המותקנים בתוך הדירה עלולים לגרום לשריפה, פיצוץ ונזקים כבדים לאדם ולרכוש. דליפת גז מהמיכל או מהחיבורים גורמת להצטברות גז ולפיצוץ במגע עם אש או ניצוץ חשמלי, ואף להרעלה ולחנק.

צירפתי גם קובץ ובו רשימת ספקי הגז המורשים בישראל

קבצים מצורפים

• list_of_gas_suppliers.pdf
    KB 207.9 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1393572:
ההבדל שחאפר זה הרבה פעמים לא בטיחותי.
ולא משחקים עם גז.
זה הבנתי מלכתחילה
אני שואל רק איך יודעים מיהו פרטי ולא חאפער

• הוסף לסימניות
בערך 70 ש"ח לחודשיים 15 מתוך זה דמי שימוש, (5 נפשות).

מרכז הגז בבני ברק.

בדרך כלל אין אפשרות לעשות פרטי כשיש גז מרכזי אלא אם כן גרים בקומת קרקע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1393728:
זה הבנתי מלכתחילה

אתה יודע שיש לו אישורים של משווק מורשה.
וכשהוא מחבר לך את הבלונים הוא עושה את זה בטיחותי ולא מחבר איך ומאיפה שבא לו.
צריך שיהיה ברז ביטחון וכ"ו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1393728:
זה הבנתי מלכתחילה

בתגובה 24 צירפתי קובץ ובו משוקי הגז המורשים.

• הוסף לסימניות
אני בב"ב משלמת 155 ש"ח לבלון קטן מחברת גז יגל ולפי מה שידוע לי אין פה יותר זול,,,,
אשמח אם תחכימו אותי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;1393759:
אני בב"ב משלמת 155 ש"ח לבלון קטן מחברת גז יגל ולפי מה שידוע לי אין פה יותר זול,,,,
אשמח אם תחכימו אותי

אני משלמת לאמישרא גז 140 שח לבלון קטן.
2 בלונים קטנים מספיקים לנו לחצי שנה בערך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה