כללי כמה עולה לנקד טקסט?

• הוסף לסימניות
מה המחיר ל-1000תוים
ומה המחיר ל-30000 תוים

• הוסף לסימניות
בסביבות ה1.5 דולר ל1000 תוים

לא אמור בדרך כלל להיות הנחה על יותר תוים

יהודה

• הוסף לסימניות
בדיוק מישהו מזמין אצלי עבודה, ואני צריך לדעת כמה לוקחים על ניקוד. מישהו יודע פרטים מדוייקים?

• הוסף לסימניות
אנחנו משלמים 8 ש"ח לניקוד ממוחשב של אלף תווים. אבל הגהה (דקדוקית וטכנית) לניקוד ותיקונים נעשים כבר על ידי מישהו אחר. יתכן שאם מדובר בניקוד מושלם כולל הגהה ותיקונים, צריך לשלם קצת יותר.
זה קצת יותר יקר מהמחיר שנתנו לך כאן. אין נחה לחומר רב יותר, ולמה שתהיה?

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי רוצה לדעת מחיר מדוייק לניקוד עם נקדן, ללא הגהה דקדוקית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yhk;62356:
בסביבות ה1.5 דולר ל1000 תוים

לא אמור בדרך כלל להיות הנחה על יותר תוים

יהודה
מה לא מובן זה המחיר לניקוד מקצועי

• הוסף לסימניות
1.4-2 דולר לאלף תוים ניקוד ידני מקצועי

• הוסף לסימניות
לפי בירור שלי יצא 2$ ניקוד מקצועי עם הגהה

• הוסף לסימניות
סופרים תווים בלי הניקוד. המחיר שבררת הוא פחות או יותר המחיר ששמעת כאן. לא קל להשיג ניקוד מקצועי ומוגה נכון, אגב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה