דרוש מידע כמה עולה מבוך האימה בטבריה

• הוסף לסימניות
ואבובים בכנרת?

• הוסף לסימניות
מבוך האימה- עולה 50 ש"ח
אבובים- משתנה מדוכן לדוכן
אבל בין 50 ל70
בתקופה הזאת- אחרי שיגמר בין הזמנים סוחטים אותם ל20 שקל.......

• הוסף לסימניות
מבוך האימה- עולה 50 ש"ח
אבובים- משתנה מדוכן לדוכן
אבל בין 50 ל70
בתקופה הזאת- אחרי שיגמר בין הזמנים סוחטים אותם ל20 שקל.......
ודרך אגב הייתי לפני שלוש ימים במבוך- הדרגה הכי גבוהה לא מתאימה לבנות חרדיות כי יש שם חטיפות ונגיעות מהמפעיל- שהוא גבר.....
אנחנו היינו צריכות להתפשר על פחות מפחיד בשתי רמות...

• הוסף לסימניות
אני יתפשר מפחד...
זה בטיילת?

• הוסף לסימניות
כן

• הוסף לסימניות
מערת שדים שיש אווירה חרדית כלומר מוזיקה מראות מה הסוג ?

• הוסף לסימניות
יש שם מראות של שדים ומכשפות עם פרצוף דם, וקורי עכביש אימתניים על הקיר...
ברמה הכי גבוהה שבלי נגיעה, הוא מתקרב אליך כמעט לטווח 0, והוא מכוסה בתחפושת. זה פחוות מפחיד מהקרייזי מרי שיש בירושלים, לא יודעת למה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עדיין אני לא מקבלת תשובה לגבי רמת האידשקייט שם

• הוסף לסימניות
מאוד חשוב לי בבקשה לקבל תמונה לגבי ירא"ש .
האם זה מתאים לבחורות בית יעקב שמורות

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה