מידע שימושי כמה עולה מטפלת לחודש?

• הוסף לסימניות
בבני ברק
7:45 עד 1:30
כולל יום שישי, לא כולל אוכל.
740 ש''ח.

• הוסף לסימניות
ביתר

8:00 עד 1:30

550 שקל

חופשים בית יעקב

• הוסף לסימניות
אפשר לנצל את האשכול ולשאול כמה ילדים זה סביר שמטפלת מקבלת ומה טווח גילאים? הבת שלי בת 3 חודשים ואני מחפשת לה מטפלת בנתיים מצאתי רק מישהי שיש לה 10 ילדים מ3 חודשים ועד שנה וחצי זה נשמע לי ממש מוגזם, אני צודקת?

• הוסף לסימניות
מטפלת מהשכונה שלי, מאד טובה ומבוקשת!!! ולפי מה שזכור לי היא לוקחת 7 ש"ח לשעה

• הוסף לסימניות
אני לא גרה בעיר חרדית ובאזור המרכז
ומשפחתון כאן לחצי יום זה 1750(7-1) ש"ח אם רוצים ליום שלם מ7 עד 4 2500 ש"ח כולל יום שישי
ואם זה מטפלת פרטית עד 3 תינוקות זה 15 ש"ח לשעה.. לא כולל יום שישי ולא משלמים על חופשות
(מדובר על מטפלות חרדיות)

• הוסף לסימניות
ואם כבר מדברים על התינוקות שלנו...
אז אולי שמעתם על מעון הדרים על גבול הדר גנים בפ"ת?

• הוסף לסימניות
ירושלים
כ900 בחודש
08:30-13:30
א-ה
חופשים כמו בי"ע.

כ1400 בחודש
עד 16:00

ויש הבדל בין מטפלת לתינוקים
לבין גננת גן פרטי לגילאי שנה וחצי+
שם המחירים הם כ650 ש"ח כולל יום שישי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר לנצל את האשכול ולשאול כמה ילדים זה סביר שמטפלת מקבלת ומה טווח גילאים? הבת שלי בת 3 חודשים ואני מחפשת לה מטפלת בנתיים מצאתי רק מישהי שיש לה 10 ילדים מ3 חודשים ועד שנה וחצי זה נשמע לי ממש מוגזם, אני צודקת?
נשמע קצת מוגזם, כי סביר ש3 תינוקים (ויותר) יבכו בבת אחת או שצריך להחליף או להאכיל
אבל אם ממליצים עליה שהיא מסתדרת ויש לה הרבה כח, אולי זה בסדר
הגילאים קצת מרגיעים כי ילדים בגיל שנה-שנה וחצי כבר לא באותו סדר יום של גיל חצי שנה, ואז הם יכולים לשחק כשהקטנים אוכלים וכדו'
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אולי כדאי שתהיי מטפלת:p:cool:
חחח גם בעלי אומר לי את זה...
האמת אין לי סבלנות לשמור על ילדים שלא שלי אבל לא חסר כבר חברות שעושות את זה..
שומרות על תינוקות שלהם ולוקחות עוד שניים במחירים האלה וזה ממש כמו לעבוד בחוץ עם יתרונות שלקבל את הגדולים בצהריים, אוכל מבושל בית נקי וכו...

• הוסף לסימניות
היא לבד על כולם? את צודקת לגמרי.

• הוסף לסימניות
חחח גם בעלי אומר לי את זה...
האמת אין לי סבלנות לשמור על ילדים שלא שלי אבל לא חסר כבר חברות שעושות את זה..
שומרות על תינוקות שלהם ולוקחות עוד שניים במחירים האלה וזה ממש כמו לעבוד בחוץ עם יתרונות שלקבל את הגדולים בצהריים, אוכל מבושל בית נקי וכו...
ממש לא קל להיות מטפלת או גננת כשהמחירים גבוהים.
ככל שהורים משלמים יותר הם דורשים יותר, והסגנון הוא גם בד"כ שונה מאוד.
האמת שההבדל הזה פשוט לא נתפס, בציבור הדתי והחילוני אין מחירים זולים למטפלות וגנים פרטיים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה