כללי כמה עולה מיתוג?

• הוסף לסימניות
חבר שלי שאל: אני מקים חברה חדשה, כמה עולה לעצב סמל לחברה, וכמה יעלה אם אני מכין את התמונה והטקסט והמעצב רק 'שותל' את החומר בתכנות שאין לי?

• הוסף לסימניות
לוגו טוב כולל אסטרטגיה בסיסית
עולה בסביבות
1200 ש"ח

מיתוג כולל אסטרטגיה מקצועית ועוד
קצת יותר יקר

לא מובן השאלה של התיכנות?

• הוסף לסימניות
בלי אסטרטגיה. אני בא עם התמונה והכיתוב, משרטט איך צריך להיראות, ורק מבקש שהמעצב יעשה את זה בתכנה [כי לי יש רק וורד, ושם אי אפשר להדביק ולסדר יפה]. זה עולה 1200?

• הוסף לסימניות
אני יודע שזה יותר יפה מוורד... אבל נראה לי יקרא לשלם 1200 לחצי שעת עבודה. במיוחד שבאים עם הרעיון והחומר ולא רוצים משהו אחר, רק ביצוע. אחפש במקום אחר...

• הוסף לסימניות
תודה. כמה יעלה 'לוגו-סמל'? אני מביא תמונה, טקסט וצורת עיצוב ולא רוצה עיצוב אחר, רק ביצועיסט. תמונה על תמונה ועליהן כיתוב של שלוש מילים

• הוסף לסימניות
תמונה על תמונה זה לא לוגו.

לא מיקצועי ולא מומלץ בכלל לשלב בלוגו תמונה (כלומר, קובץ JPEG)

• הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
גם אם משלמים לכם כסף
לטובתכם, אל תעשו את זה!

ולשאלתך אפשר לסדר את העניין בוורד ויצא מצוין.
למה שלא תעשו לבד?

• הוסף לסימניות
לאור המחירים שרצים כאן, ייתכן שנעשה לבד.

• הוסף לסימניות
סליחה על פלישה לתחום הגרפיקה.
אבל עשיתי יותר ממיתוג אחד.
מיתוג זה הרבה מעבר לסמל לעסק.

ומכל מקום, סמל לבד לא עולה 1200 ש"ח..
ואם אתה משרטט אותו לבד גם 500 זה הרבה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה