דרוש מידע כמה עולה מעצב פנים לדירה של 120 מטר

• הוסף לסימניות
מי יודע לומר כמה יעלה לי מעצב פנים, לדירה בגודל של 120 מטר רבועים?

• הוסף לסימניות
תלוי בהרבה נתונים.
ומה כלול בחבילת העיצוב.
תכנון, עיצוב, ליווי, הום סטיילינג, פיקוח וכו'

• הוסף לסימניות
תכנון מלא בלבד,
תודה על המענה
אי אפשר לענות בצורה כזאת.
צריך לדעת מה תוכנית הדירה?, מה הדרישות? מה השינויים הנדרשים?
ניתן לפנות למייל
(עוד מעט אני מוחקת את המייל)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
@מרשמלו,
אני רוצה למחוק את המייל. אפשר?

• הוסף לסימניות
@מרשמלו,
אני רוצה למחוק את המייל. אפשר?
מחקתי לך הפעם
אבל זה לא חוקי!!
אנחנו לא תמיד מגשימות לכן/ם את המשאלות...
אי אפשר לאכול מהעוגה ולחלום שהיא תישאר שלמה.
לכן תחשבו טוב טוב לפני שאתן/ם משחררות/ים לפה מידע חסוי.

• הוסף לסימניות
לכן תחשבו טוב טוב לפני שאתן/ם משחררות/ים לפה מידע חסוי.
צודקת 100 אחוז. רשמתי אתמול בלילה, ותכננתי למחוק אחרי חצי שעה, אבל שכחתי...
אני אף פעם לא מעלה את המייל שלי

• הוסף לסימניות
אני בונה מחיר אישי לכל אדם לפי סוג העיצוב, כמות מ"ר, כמות מפלסים, ומורכבות התכנון (חלוקה ליחידות, דירה שלמה, וכד'). המחיר שכתב חיים מירושלים כמעט לא הגיוני למיטב נסיוני. (הרב חיים בבקשה אל תיפגע), זה מחיר שמתאים למעצבת מתחילה או ברמה בינונית. לנסיון ידע וכישורים גבוהים יש מחיר, אבל יש גם תוצאה.
בהצלחה,
ציפורה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה