דרוש מידע כמה קומות זה חמישים מטר ?

• הוסף לסימניות
בנין של חמישים מטר, כמה קומות זה בערך ?

• הוסף לסימניות
חישבתי 3 מטר בערך לכל קומה כולל התקרה, אך יותר מדויק זה 17 קומות. כי הבניה היום לרוב היא 2.7 לחלל ועוד כ-20/25 ס"מ התקרה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תלוי איזה מדינה ואיזה שנה נבנה

• הוסף לסימניות
מציעים לך דירה בקומה העליונה?
נראה לי שזה קצת מוגזם לעלות את זה בשבת...

• הוסף לסימניות
מציעים לך דירה בקומה העליונה?
נראה לי שזה קצת מוגזם לעלות את זה בשבת...
לא :D :):sneaky:
אני לא צריך את המידע לצורך קניית דירה. :)
אלא אני לומד עם תלמיד, ויש גמרא שאומרת שאם אדם הדליק אש בחצר שלו והאש עולה ומתפשטת לצדדים, אז גם עד מאה אמה - חייב אם היא עברה לחצר של השכן.
ורציתי להמחיש לו את זה ע"י בנין עם מספר קומות השווה ל50 מטר, שהרי 100 אמה זה 50 מטר +-

• הוסף לסימניות
בנין משרדים
ממוצע של 4 מטר לקומה, אז בבניין בגובה 50 מטר יהיו כ- 50/4=12.5 קומות. כלומר, בסביבות 12-13 קומות.
בנין מגורים
ממוצע של 2.9 מטר לקומה (כולל עובי תקרה ורצפה), אז בבניין בגובה 50 מטר יהיו כ- 50/2.9≈17.2 קומות. כלומר, בסביבות 17 קומות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה