כמה עולה סטודיו לילד חלאקה?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני מעונינת לקבל הצעות מחיר לצילום ילד חלאקה,
בירושלים (עדיף ברמות)
לא צריכה מידי הרבה תמונות.
אשמח להצעות מחיר ודוגמאות באישי או במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה

• הוסף לסימניות
כמה עולה אוטו?
====

יש הרבה צלמים, ולכל צלם יש מוצר שונה ובהתאם מחיר שונה. כשאת בוחרת צלם/ת אני ממליצה לך לבדוק שאת אוהבת את התמונות, לא רק את המחיר. הכי חשוב: שתאהבי את היחס בין המחיר לתמורה.
(ואם מודיעין מספיק קרוב לך <מרחק אוטובוס קצר> - אשמח לשלוח לך תמונות לדוגמא במייל.)

• הוסף לסימניות
התמונות של רבקה מיוחדות. ממליצה לך בחום.
ויש כאן עוד הרבה צלמות איכותיות ושוות.
כדאי שתבדקי תיקיית עבודות ולפי זה תחליטי.
על תמונות איכותיות שווה לשלם ולנסוע. זה השקעה לטווח רחוק וכמובן תוצר מושלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;936434:
כמה עולה אוטו?
====

יש הרבה צלמים, ולכל צלם יש מוצר שונה ובהתאם מחיר שונה. כשאת בוחרת צלם/ת אני ממליצה לך לבדוק שאת אוהבת את התמונות, לא רק את המחיר. הכי חשוב: שתאהבי את היחס בין המחיר לתמורה.
(ואם מודיעין מספיק קרוב לך <מרחק אוטובוס קצר> - אשמח לשלוח לך תמונות לדוגמא במייל.)
ברור שלכל צלם מוצר שונה ומחיר שונה, ולכן ביקשתי הצעת מחיר ודוגמאות ואני לא בוחרת סתם.
אבל מכיון שאני יודעת בעצמי לצלם, רק שאין לי ציוד מתאים, לכן אני קצת מתקמצנת על הכסף... אבל אם אני אראה דוגמאות ששווה לי להשקיע בשבילם, אולי אלך על זה.
בכל אופן אשמח לראות דוגמאות שלך והצעת מחיר.
תודה

• הוסף לסימניות
הרבה צלמות שמו דוגמאות באשכול "צילומי ילדים", תתחילי להתרשם משם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;936442:
ברור שלכל צלם מוצר שונה ומחיר שונה, ולכן ביקשתי הצעת מחיר ודוגמאות ואני לא בוחרת סתם.
אבל מכיון שאני יודעת בעצמי לצלם, רק שאין לי ציוד מתאים, לכן אני קצת מתקמצנת על הכסף... אבל אם אני אראה דוגמאות ששווה לי להשקיע בשבילם, אולי אלך על זה.
בכל אופן אשמח לראות דוגמאות שלך והצעת מחיר.
תודה
אני יודעת בעצמי לצלם, וזו בדיוק הסיבה שאני לא מתקמצנת על כסף כשאני שוכרת שירותי צילום (למשל: כשהתחתנתי).
לפני כשנה חברה-צלמת שלי עשתה ברית לבנה ולקחה צלם זול מאוד כי היה חבל לה להוציא על זה כסף. כשהסתיימה הברית היא אמרה שהיא מצטערת שפשוט זרקה לפח כסף על צילום, והיה עדיף לה שלא יהיו בכלל צילומים של הברית.
דווקא בנאדם שמבין בצילום ידע להעריך את האיכות של תמונות טובות, ולהבין למה הן שוות את המחיר שלהן.

באשר אלי: אני לא פונה בעצמי ללקוחות, אבל אם תראי את התמונות שלי באשכול צלמות הילדים ותחליטי שהסגנון מתאים לך - תוכלי ליצור איתי קשר בפרטי ולתת לי את כתובת המייל שלך, ואשלח לך את הדרוש.
אם האינטרנט שלך מאפשר את זה, את מוזמנת גם לבקר באתר ובבלוג שלי:
www.RivkaPhotos.com
http://blog.rivkaphotos.com

בהצלחה ומזל טוב לבנך.

• הוסף לסימניות
מוזמנת להציץ בתיק העבודות שלי.(בחתימה יש קישור)
:)

• הוסף לסימניות
מכיוון ששלחתי בעבר הצעות מחיר ודוגמאות למייל ולפעמים לא קיבלתי שום תגובה אז אני ממליצה בחום לבקר באכול צלומי הילדים שנעוץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;936593:
מכיוון ששלחתי בעבר הצעות מחיר ודוגמאות למייל ולפעמים לא קיבלתי שום תגובה אז אני ממליצה בחום לבקר באכול צילומי הילדים שנעוץ.

כל מי שראה תמונות צילומי ילדים, התחבר לסגנון, איכות ומקצועיות, יואיל הוא בטובו לשאול את הצלמת.
האשכול ננעל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה