ברור שלכל צלם מוצר שונה ומחיר שונה, ולכן ביקשתי הצעת מחיר ודוגמאות ואני לא בוחרת סתם.נכתב ע"י רבקה.;936434:כמה עולה אוטו?
====
יש הרבה צלמים, ולכל צלם יש מוצר שונה ובהתאם מחיר שונה. כשאת בוחרת צלם/ת אני ממליצה לך לבדוק שאת אוהבת את התמונות, לא רק את המחיר. הכי חשוב: שתאהבי את היחס בין המחיר לתמורה.
(ואם מודיעין מספיק קרוב לך <מרחק אוטובוס קצר> - אשמח לשלוח לך תמונות לדוגמא במייל.)
אני יודעת בעצמי לצלם, וזו בדיוק הסיבה שאני לא מתקמצנת על כסף כשאני שוכרת שירותי צילום (למשל: כשהתחתנתי).נכתב ע"י זוהר טל;936442:ברור שלכל צלם מוצר שונה ומחיר שונה, ולכן ביקשתי הצעת מחיר ודוגמאות ואני לא בוחרת סתם.
אבל מכיון שאני יודעת בעצמי לצלם, רק שאין לי ציוד מתאים, לכן אני קצת מתקמצנת על הכסף... אבל אם אני אראה דוגמאות ששווה לי להשקיע בשבילם, אולי אלך על זה.
בכל אופן אשמח לראות דוגמאות שלך והצעת מחיר.
תודה
נכתב ע"י rosmarin;936593:מכיוון ששלחתי בעבר הצעות מחיר ודוגמאות למייל ולפעמים לא קיבלתי שום תגובה אז אני ממליצה בחום לבקר באכול צילומי הילדים שנעוץ.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים