כמה עולה סלסלה עם ...

• הוסף לסימניות
בובה בת חודש:rolleyes:

קבצים מצורפים

• 004.jpg
    2.3 MB · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
מדהים מדהים!
הייתי מוותרת על הכדורים שם, נראה מלאכותי מידי.

• הוסף לסימניות
מדהים, מתוק ורך!
נראה לי שעדיף היה לצלם ללא קטע הקיר למעלה והפאנל הלבן, אלא רק הפרקט בכל מרחב התמונה.

• הוסף לסימניות
יפה!
אפילו עם עיינים פתוחות
פשוט בובה!!!

הפריע לי החיתוך בקיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנגו;1099231:
מדהים, מתוק ורך!
נראה לי שעדיף היה לצלם ללא קטע הקיר למעלה והפאנל הלבן, אלא רק הפרקט בכל מרחב התמונה.

אני אישית אוהבת את זה במיוחד
וחושבת שזה קצת יותר מענין ומקורי!!!

• הוסף לסימניות
יוששששששש איזה מתוקה!!

• הוסף לסימניות
WOW!!!!
איזה מותק!!!!!!!!:)
ותמונה מגניבה!!איך הצלחת לתפוס אותה עם עינים פתוחות!וואו!אהבתי!

• הוסף לסימניות
ילדה בובה!
גם אני הייתי מוותרת על כל האיבזור מסביב ,ומתמקדת בילדה.

• הוסף לסימניות
מדהים!!!!!!!!
איך הילדה יצאה לך ככה? פשוט פוסטר!

• הוסף לסימניות
בסין אפשר להשיג בזול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה