כללי כמה עולה תוכנה לניהול עיתון

• הוסף לסימניות
לפי בקשת לקוח, פיתחתי תוכנה מיוחדת לניהול כללי של עיתון פרסום. (לקוחות, אנשי מכירות, בקרת עמודים שנמכרו, ואין לי מושג איך מתמחרים דבר כזה.
מישהו כאן קנה פעם תוכנה כזו ? כמה היא עולה ? (מחיר קניה, מחיר החזקה שנתית ועוד...)

דוגמא של התוכנה ניתן לראות בקישור הזה:

http://dl.dropbox.com/u/10583016/KSR/pn.exe
אחרי ההתקנה התכונה תהיה בכונן C בתיקיית ksr\pn שם קובץ ההפעלה powernote' התוכנה דורשת אקסס 2007.

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;707579:
לפי בקשת לקוח, פיתחתי תוכנה מיוחדת לניהול כללי של עיתון פרסום. (לקוחות, אנשי מכירות, בקרת עמודים שנמכרו, ואין לי מושג איך מתמחרים דבר כזה.
מישהו כאן קנה פעם תוכנה כזו ? כמה היא עולה ? (מחיר קניה, מחיר החזקה שנתית ועוד...)

דוגמא של התוכנה ניתן לראות בקישור הזה:

http://dl.dropbox.com/u/10583016/KSR/pn.exe
אחרי ההתקנה התכונה תהיה בכונן C בתיקיית ksr\pn שם קובץ ההפעלה powernote' התוכנה דורשת אקסס 2007.

בתודה מראש
איך עובדים על זה מה הקודים

• הוסף לסימניות
התוכנה מוצלחת.

• הוסף לסימניות
מעניין, נראה משהו מיוחד

• הוסף לסימניות
תשאלי בפורום תוכנות אני בטוח שהם ידעו יותר טוב.

• הוסף לסימניות
אם זה לא מכיר סליקה והפקת חשבוניות, אין סיכוי שמישהו ישלם עליה שקל אחד.

• הוסף לסימניות
הוא מכיר סליקת אשראי.
חשבוניות הוא לא מפיק, אבל אם יהיה לקוח שירצה אוכל לקשר את זה לתוכנת "ריווחית"

לגבי ההודעה של PARK:
'תשאלי בפורום תוכנות אני בטוח שהם ידעו יותר טוב.'

ברוך השם, התגובות שקיבלתי בפרטי בפורום הזה היו יוצא מהכלל, גם רעיונות תמחור, וגם רעיונות להוסיף לתוכנה.

תודה לכל המסייעים.
אשמח לקבל עוד הערות והארות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה