כללי כמה עושים הנחה- כשהעבודה היא כל שבוע?

• הוסף לסימניות
בעל חנות רוצה שאכין לו כל שבוע פרוספקט a5 של המוצרים שבמבצע.
יש גריד מוכן, ואין צורך לעצב מחדש.
מה המינימום שלוקחים על דבר כזה, ואני אומרת מינימום- כי באמת אין שם הרבה עבודה עיצובית, יתור גזירת תמונות, הדפקה, והקלדת הטקסט.:eek:
ואם זה לכל שבוע- מה אחוז ההנחה שמקובל.
ועוד משהו- אם בשבוע אחד הוא רוצה שאפצל את הגרפיקה לשני עמודים-
האם אני צריכה לקחת כפול? (כי מקסימום הוא יגיד לי- תכניסי הכל לעמוד אחד:D;))
כמות התמונות נשארת אותו דבר- רק הפריסה שונה.(ומאידך גיסא התמחור הוא לפי עמודים ולא לפי תמונות:rolleyes::rolleyes::confused:)
הצלחתי לבלבל אתכם? סליחה...;)
למי שהבין אותי עד כה- יש תשובה???
תודה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה מאד תלוי. פלייר שנראה כמו מבצעי ברכל, למשל 20 תמונות וצריבתן כל שבוע מחדש - אמור לעלות מחיר מלא. מקסימום הנחה 5 %. פלייר שמשתנה רק טיפונת - יש מה לדבר על הנחה של 30%.

• הוסף לסימניות
מנסיון, כל השינויים האלה לוקחים הרבה זמן, ודי מעצבנים.
היה לי לקוח שקבוע הייתי מחליפה מוצרים, תמיד זה היה הרגע האחרון ועוד שינויים בשניה היותר אחרונה (הרגע קיבלתי 10 קרטונים של....חייב להכנס ..) עד שבסוף נמאס לי, שלחתי מודעה פתוחה לעיתון (והייתי גם מוכנה לשלם על זה רק שאני כבר לא יעשה את זה...)

לאחרונה עיצבתי כזו מודעה (סטפס) שצריך רק לשנות דגמים ומראש הלקוחה הזמינה קובץ פתוח שהעיתון ישנה, פעם אחת הם שינו וזה הספיק לה כדי לחזור אלי שאני ישנה, ולי לוקח מלא זמן, אני נוברת עד שאני מוצאת תמונה מתאימה ומחמיאה וזה לוקח זמן...והרבה

לכן מראש אני הייתי אומרת לך, קחי לפי שעות,
כמה לשעה? שיקול שלך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה