נכתב ע"י Shia;398014:אני ראיתי (במאמץ מה) 10 עיגולים...
בתאורה חזקה, לא טרחתי לבדוק בחושך.
the answer to life the universe and everything...
נכתב ע"י שלמה;398400:שמיל, איזה מסך 'מכוייל' אצלך?
בבית או בעבודה.
כמה עיגולים אתם אמורים לראות?
זה ענין של טעם!
לראות על מסך?
לראות בהדפסה?
איזה סוג הדפסה? נייר רגיל,עיתון, או כרומו.
בע"ה עוד תגיעו בקורס לנושא של התפשטות צבע ופרופיל הדפסה.
אצלי בבית אני רואה 5 עיגולים וכנ"ל בפוטו שבו אני מדפיס.
השאלה המתבקשת היא, מה רמת עוצמת העיגולים שאתה רואה.
בע"ה בל"נ אשלח לך תמונה אחרת שתצדיק את ההשקעה.
רוצים עוד טסטים?
נכתב ע"י שלמה;398400:שמיל, איזה מסך 'מכוייל' אצלך?
בבית או בעבודה.
כמה עיגולים אתם אמורים לראות?
זה ענין של טעם!
לראות על מסך?
לראות בהדפסה?
איזה סוג הדפסה? נייר רגיל,עיתון, או כרומו.
בע"ה עוד תגיעו בקורס לנושא של התפשטות צבע ופרופיל הדפסה.
אצלי בבית אני רואה 5 עיגולים וכנ"ל בפוטו שבו אני מדפיס.
השאלה המתבקשת היא, מה רמת עוצמת העיגולים שאתה רואה.
בע"ה בל"נ אשלח לך תמונה אחרת שתצדיק את ההשקעה.
רוצים עוד טסטים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים