ממש לא, 100,000 זה עלות של מטבח יוקרתי וגדול מאוד.אני שומעת אנשים שעשו מטבחים ב100 אל"ש ויותר
זה המחירים?
מדברת על מטבח כ7 מ"ר
רוצים מטבח יפה, חומרים איכותיים, אבל לא מחפשים את הצעקה האחרונה וכו..
יש איזה סטנדרט כלשהו?ממש לא, 100,000 זה עלות של מטבח יוקרתי וגדול מאוד.
מטבח נורמלי 40-60 אל"ש.יש איזה סטנדרט כלשהו?
בתכנון של שיפוץ דירה, כמה אני צריכה לשים על הנקודה הזאת?
בהערכה גסה, לפני תוכניות (רוצים לדעת אם לקנות דירה מסוימת, מנסים להעריך את עלות השיפוץ)
תלוי כמה מטר רץ ארונות.יש איזה סטנדרט כלשהו?
בתכנון של שיפוץ דירה, כמה אני צריכה לשים על הנקודה הזאת?
בהערכה גסה, לפני תוכניות (רוצים לדעת אם לקנות דירה מסוימת, מנסים להעריך את עלות השיפוץ)
חוששתני שזה עלות של מטבח יוקרתי או גדול, לא גם וגם.ממש לא, 100,000 זה עלות של מטבח יוקרתי וגדול מאוד.
סתם לידיעה שעלות מטבח נאמדת לפי מטר רץ ולא לפי מטר רבוע
תלוי כמה מטר רץ ארונות.
בהנחה של מטבח לא יוקרתי מאוד ולא גדול במיוחד, בסביבות 50,000.
כמה זה גדול?חוששתני שזה עלות של מטבח יוקרתי או גדול, לא גם וגם.
אנחנו עשינו עכשיו מטבח גדול במחיר הזה, והוא לא יוקרתי במיוחד.
אז זה ממש לא גדול, די קטן.טעות שלי
התכוונתי מטר רץ בערך 6-7 מטר (לא מ"ר)
משהו כמו 7 מטר רץ ארונות תחתונים, 1.5 מטר חצי-אי (ללא מגירות) 4.5 מטר ארונות עליונים ו-4.5 גבוהים.כמה זה גדול?
אז זה דווקא די קרוב למה שאני מדברתמשהו כמו 7 מטר רץ ארונות תחתונים, 1.5 מטר חצי-אי (ללא מגירות) 4.5 מטר ארונות עליונים ו-4.5 גבוהים.
זה מחיר כולל הכל, פרזול, ידיות וכו'. כלומר כל מה שמגיע מחברת המטבחים, לא כולל שיש (כ-10 מטר רץ) וחיפוי.אז זה דווקא די קרוב למה שאני מדברת
זה המחירים שקיבלתם מלכתחילה? או יצא ככה אחרי שדרוגים וכו?
אם זה בקלות, תוכלי להגיד לי קצת חלוקה של עלויות? ארונות למטה, למעלה, שיש, כיורים וכדו
תודה רבה!!זה מחיר כולל הכל, פרזול, ידיות וכו'. כלומר כל מה שמגיע מחברת המטבחים, לא כולל שיש (כ-10 מטר רץ) וחיפוי.
אני מצרפת את הצעת המחיר, יש פירוט לפי כמויות (נדמה לי שבטור של הכמות זה מטר רבוע). חזיתות B זה הארונות התחתונים, חזיתות A זה העליונים+גבוהים. יש פה ושם קצת צבע בתנור.
הארונות התחתונים מגירות, העליונים דלתות פתיחה ושורה עליונה קלפות, הגבוהים פתיחה.
סכ"ה לא כולל שני ארונות שירות שלא קשורים למטבח, זה 100K.
צפה בקובץ המצורף 2149781
זה תלוי גודל רמה וגימורים.אני שומעת אנשים שעשו מטבחים ב100 אל"ש ויותר
זה המחירים?
מטבח מחשבים לפי מטר רץמדברת על מטבח כ7 מ"ר
שימי לב שמחורץ מאד מאד מיקר . וכן ויטרינה זכוכית וכואני שומעת אנשים שעשו מטבחים ב100 אל"ש ויותר
זה המחירים?
מדברת על מטבח כ7 מ"ר
רוצים מטבח יפה, חומרים איכותיים, אבל לא מחפשים את הצעקה האחרונה
מטבח בהחלט יכול להגיע ל100 אל"שאני שומעת אנשים שעשו מטבחים ב100 אל"ש ויותר
זה המחירים?
מדברת על מטבח כ7 מ"ר
אם את מעוניינת בעיצוב ותכנון אני יכולה לעצב לך מטבח אני גומרת עכשיו שנה שניה של לימודי אדריכלות ועיצוב פנים...אני שומעת אנשים שעשו מטבחים ב100 אל"ש ויותר
זה המחירים?
מדברת על מטבח כ7 מ"ר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים