- הוסף לסימניות
אפשר את המספר שלו?מאשדוד
שובקס
אפשר את המספר שלו?מאשדוד
שובקס
שובקס נגר- 053-3112899אפשר את המספר שלו?
לי ישצריך גם
ארון לטינקו
ארון למיקסר
טוחן אשפה
קולט אדים
מדיח בשרי
מדיח חלבי
ועוד ועוד...
ככה מגיעים למחירים מופקעים...
מה שידרוגים?לקחתי את הפירוט של הצעת המחיר שהעליתי קודם. גילחתי ממנה את כל השדרוגים.
יצא כ-70K, למטבח בסטנדרט סביר: איכותי, פשוט מבחינת מראה, נוחות סבירה - הרבה מגירות אבל לא שכלולים. אנחנו מדברים פה על מטבח גדול.
אני מאמינה שאפשר למצוא יותר זול גם בסטנדרט הזה, אבל תעשו טובה, זה לא שהמחירים האלו הם רק למי שצריך את כל השדרוגים. חבל להשלות אנשים שאפשר לצאת בזול, המחירים היום הם לא מה שהיה לפני כמה שנים.
במחיר הזה כלול:
כ-25 מטר רבוע ארונות (שהם כ-7 מטר רץ ארונות תחתונים עם מגירות, 4.5 מטר רץ ארונות עליונים עם דלתות פתיחה רגילה למטה וקלפות למעלה בעומק אחד, 3 מטר ארונות גבוהים, 1.5 מטר חצי-אי). המחיר למטר רבוע סדנביץ' בירץ עם פורמייקה פשוטה בחישוב הזה הוא 1700.
20 מגירות חיצוניות (600 ליחידה, הטיש אוונטק) + 5 מגירות פנימיות למזווה (חזית רגילה ולא זכוכית, 650 ליחידה) + 4 קלפות לחלק הגבוה של הארונות העליונים (650 ליחידה)
ידיות רוכבות/כפתור בצבע סטנדרטי
מתקן ייבוש כלים אחד
הובלה והרכבה
שוב, אני בטוחה שהמחירים כאן הם לא הכי זולים שיש. אבל קשה לי להאמין שאפשר להוריד את זה בצורה משמעותית, בלי להוריד מהאיכות של החומר או העבודה ו/או להתעסק עם ערבים.
ספציפית על המטבח שלנו (שהעליתי את הצעת המחיר המפורטת שלו מוקדם יותר בשרשור), מה שמשלים את המחיר לקצת פחות מ-100K הוא:מה שידרוגים?
לי יש
מדיח חלבי
מדיח בשרי
אינדוקציה חלבית
אינדוקציה בשרית
המחיר שיצא לי המטבח יצא מאוד הוגן
מטבח גדול.
לקחתי נגר יהודי
שיש מערבי + כיורים
ברזים
חיפוי קרמיקות ב60 למ"ר
זהו.
לקחתי הכל אותו חומר ידיות רוכבות בלי ויטרנות או מחורץ.
יצא קו נקי ומחיר שפוי.
הלכתית כל אחד ומנהגיובאמת יש עניין שתי מדיחי כלים?
אני שואל גם הלכתית וגם פרקטית
פרקטית תלוי בהרגלים בבית (וגם בשאלה ההלכתית).באמת יש עניין שתי מדיחי כלים?
אני שואל גם הלכתית וגם פרקטית
נראה לי שבימינו 3 מגירות לא נחשב בסיסי אלא פחות מבסיסי. אפשר להגיע ל-25K בגודל הזה של מטבח אם מסתפקים בשלוש מגירות.3 מגירות,
המדיח חם ומתבשר,אז איך את מכניסה חלבי??????פרקטית תלוי בהרגלים בבית (וגם בשאלה ההלכתית).
אנחנו משתמשים במדיח לסירוגין חלבי ובשרי, ואנחנו משפחה לא גדולה, ובכל זאת אני עושה שני מדיחים כי בהחלט יש זמנים שלפחות כיור אחד מלא בהמתנה למדיח שיתפנה. גם ימי שישי, במיוחד קצרים, הם זמן שבו שני מדיחים יכולים להביא תועלת.
אבל זה גם עניין של הרגלים כי מי שאצלו חלבי זה רק כוס קפה אחת ביום ולא שום דבר אחר, כנראה פחות צריך מדיח חלבי.
בואו לא נפתח פה דיונים הלכתיים. יש כל מיני דעות בנושא מדיח.המדיח חם ומתבשר,אז איך את מכניסה חלבי??????
ארונות רגילים זה הכי נח.נראה לי שבימינו 3 מגירות לא נחשב בסיסי אלא פחות מבסיסי. אפשר להגיע ל-25K בגודל הזה של מטבח אם מסתפקים בשלוש מגירות.
אם נוח לכם ככה, חסכתם הרבה כסףארונות רגילים זה הכי נח.
מגירות וקלאפות זה לא נח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים