כמה עמודים מהספר ילדים על הינשוף

• הוסף לסימניות
עוד טעימה מספר שעשיתי.
owl tovladat.jpg

נעשה עבור "טוב לדעת"​

• הוסף לסימניות
חמוד מאד!!
רגע, השמים לבנים והעננים כחולים??:rolleyes::cool:

• הוסף לסימניות
סגנון מדהים! ושפע של הבעות חזקות!

• הוסף לסימניות
אני כל כך שמחה שאחרי עשרות מאיירות\ים שחיפשו- בחרו בך.
זו הוצאת ספרים מדהימה, צופה להן הצלחה.
המקצועיות והגיוון הגנוני שלך בודאי יהיה להן עוד מקפצה להצלחה!
אתה גם מאוד מתאים להם בסגנון העל מגזרי שלך.
(אין לי אחוזים, פשוט אחת מהם חברה והתייעצה איתי הרבה לגבי האיורים)

• הוסף לסימניות
משובח ביותר!
הציורים גם תמיד מצחיקים איכשהו,
וזה מה שילדים הכי אוהבים...

• הוסף לסימניות
מסקרן ממש!
כתבת גם את הטקסט? אפשר טעימה?
לא אני כתבתי,
זה טקסט מאוד פשוט ללימוד אנגלית,
הינשוף מנסה להבין מה זה הכדור הלבן, אולי זה אבן? או ביצה? וכו', עד שבסוף הוא מבין ושמח.

• הוסף לסימניות
סגנון מתוק וחינני
לגמרי אהבתי את הסלסולים הלבנים שהוא מותיר מאחוריו, גאוני הייתי אומרת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקורייייייייייי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה