כמה עמודי קומיקס מהעבודה האחרונה שלי

• הוסף לסימניות
את האמת אני לא 100 אחוז בתחום..
ואני לא בטוח שזה לעניין לדבר על זה בפורום ככה..
אבל אני כן יכול להגיד לך שאם אתה יודע לצייר, ולצייר בצורה מקצועית, שזה לא בהכרח אומר לצייר כמו אלוף, אלא יכולת לתת ציור מוגמר ויפה, ושאתה כמובן נותן את כל כולך, אז כמובן בהחלט אפשר להתפרנס מזה, יש פה דיי הרבה חבר'ה שמתפרנסים מזה...
אבל אל תתבלבל, לצייר כמקצוע ולאנשים זה לא כייף כמו שאתה חושב.. אותי אישית זה אפילו מעצבן, וזה מוריד לי מערך הציור..

• הוסף לסימניות
אני בטוח שזה כך.
אני רק צריך את יכולת הביטוי הזאת, לפרק כל מיני תחושות בציור, ולא רק במילים.
הפרנסה זה רק בשביל שיהיה לי תירוץ להשקיע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara770;811230:
אולי חבדניק הזמין אצלך את העבודה
אבל בטוחני שהספר מיועד לכל עמ"י!!!

sara770:
כל חבדני"ק בטוח שחב"ד זה בשביל כל עם ישראל, אחרת הוא לא חבדניק!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;811819:

מעבר לזה שמה שהם אומרים תקוע בעליל, הרעיון פצצה חח אהבתי..
זה יותר הבעה בלי דיבור.. התפעלות ושמחה..
חח הרגת אותי עם המטוס.. היית כותב, איזה קורנפלקסססס, והשני- כןןןן..

• הוסף לסימניות
שחכתי להגיד (מרוב שזה מובן מאליו) שהקומיקס מצויין.
חי, זורם, דמויות עם אופי, זוויות מעניינות, תענוג.

כמי נהנה לעקוב אחרי הפרסומים שלך, אני רוצה להגיד שכיף לראות איך הכישרון משתפשף והופך למקצוענות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה