כמה פחת לריצוף אלכסוני?

• הוסף לסימניות
תלוי בגודל המרצפות.
אם זה ריצוף של 80\80 אז אפילו 25%.

• הוסף לסימניות
בריצוף רגיל אני לוקחת 20%, וגם תמיד ממליצה ללקוח לרכוש עוד ארגז או שניים של ריצוף למקרה שבעתיד יצטרכו לפתוח ריצוף במקרה של נזילה או שיפוץ. לפעמים אי אפשר להשיג את אותו הריצוף בכלל, ולפעמים יש, אבל מסדרה שונה והגוון לא מדויק.
לאלכסון לא הייתי לוקחת פחות מ-30%, ואולי אפילו 40

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
וואו!
40% נשמע לי הזוי, זה מייקר מאד משמעותית את קנית הריצוף
אם כי יש הגיון לזה...

• הוסף לסימניות
אכן מייקר, גם בעבודה וגם בחומר.
אם יש חללים גדולים יהיה פחות פחת, והייתי מסתפקת ב30 %
אם החללים גדולים לא הייתי לוקחת סיכון,
וכמובן גם גודל האריחים משפיע.

• הוסף לסימניות
גם אני לוקחת בריצוף רגיל 18-20% פחת
ומצטרפת לתגובות מעלי שרצוי לקחת לריצוף אלכסון (עוד מרצפים היום ככה? :)) כ- 30% פחת.

ליתר בטחון, את יכולה להרים טלפון לחנות ריצוף ולשאול מה מומלץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shיפי;n4946840:
גם אני לוקחת בריצוף רגיל 18-20% פחת
ומצטרפת לתגובות מעלי שרצוי לקחת לריצוף אלכסון (עוד מרצפים היום ככה? :)) כ- 30% פחת.

ליתר בטחון, את יכולה להרים טלפון לחנות ריצוף ולשאול מה מומלץ.

את רואה?
מדובר בבית עם אלכסונים כך שהתאים שם יותר הקו האלכסוני שמתכתב עם הכניסה

תודה לכולכן, עזרתן לי!

• הוסף לסימניות
ועוד שאלת אגב- המספרים הגבוהים שכתובים כאן כוללים בתוכם פנלים?
כי את הפנלים בד"כ אני מחשבת בנפרד לפי מ"א, כי יש מפעלים ששולחים אותם חתוכים כבר
ואז באמת צריך פחת נמוך יותר לריצוף עצמו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה