כמה פעמים זה עוד הולך לקרות??

• הוסף לסימניות
התלוננתי כאן בעבר על השלט של הסינטיק פרו שלי,
ואתלונן שוב.
הוא מאד לא מושלם.
אבל ביומיים האחרונים חלק מהלחצנים פשוט הפסיקו להגיב!
מדובר על הלחצנים השולטים על הגלגלת למעלה,
שלושתם פשוט לא עושים את תפקידם. זה אומר שהקטנת מברשת והגדלתה, הקטנת הדף והגדלתו, וסיבוב הדף- לא פעילים.
כשאני לוחצת כדי להעביר את הפונקציות, הנורה הלבנה נדלקת, אבל הגלגלת פשוט לא מגיבה.
למישהו קרה?
איך פותרים את זה?

אנא הצילו אותי...

• הוסף לסימניות
אנסח רשימה שאני אישית הולך לפיה כשיש לי בעיות.

1: האם גירסת ווינדוס מעודכנת?
2: האם הדרייבר מעודכן - מהאתר?
3: האם גרסת התוכנה (פוטושופ \ מנגה) עדכנית?
4: במקרה והכל עדכני - בדיקה בכמה תוכנות, האם הבעיה קיימת בכולן?.
5: האם שחכתם להעביר את העברית והאנגלית?
6: האם בתוכנה של וואקום במחשב - הכל מוגדר כהלכה?

אם עד כאן הכל במו שצריך - לנסות ולהשיג שלט ממישהו אחר - ולבדוק האם זה קיים גם בשלט השני. אם השלט השני עובד מצוין- לפנות לוואקום. אם גם השני לא זז - הוא עובד בסינטיק של החברה?

אם הגעת עד לכאן ועדיין שום דבר לא עובד - המממ.
ברוך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה