כמה פרסומות גוגל מותר לשים בדף אחד?

• הוסף לסימניות
השאלה שלי היא פשוטה ולכאורה התשובה ידועה שלוש מודעות.
אך למיטב זכרוני בעבר אם הצבתי מעל X מודעת שמותר הוא פשוט היה מציג את השלוש הראשונות וכרגע אני יכול לשים גם חמש מודעות וזה מוצג. השאלה היא אם זה אומר שזה בסדר או שמא זה עלול להביא לחסימה.
https://support.google.com/adsense/answer/1346295?hl=iw#Ad_limit_per_page
למשל:
כיכר השבת מציגים 9 מודעות לדף!!
http://www.kikar.co.il/אחרי-שנים-של-היעלמות-שטרייכר-נ.html
קוקר מציג 7
http://www.kooker.co.il/כפיה-חילונית-להחרים-מסעדה-שומרת-שבת/

בנוסף הייתי רוצה לדעת אם מותר להציג מודעת גוגל בפופאפ. לא אייפריים אלא מודעה שקופצת ויש לה איקס בצד שבכדי להמשיך על הגולש ללחוץ על איקס.

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי על הגבלה.
אבל קח בחשבון שאתר שכולו מודעות מבריח את הגולשים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yooda230;1959766:
השאלה שלי היא פשוטה ולכאורה התשובה ידועה שלוש מודעות.

בנוסף הייתי רוצה לדעת אם מותר להציג מודעת גוגל בפופאפ. לא אייפריים אלא מודעה שקופצת ויש לה איקס בצד שבכדי להמשיך על הגולש ללחוץ על איקס.

לפי מה שכתוב בקישור שהבאת, אסור מעל 3 מודעות ואסור גם פופאפ..
איך שאר האתרים עושים את זה אין לי מושג..

כיכר עובדים עם 2 חשבונות נפרדים, אבל לא יודע אם זה קשור..

לגוגל יש 2 כללים בסיסיים בעניין- 1. לא לגרום ללחיצות לא טבעיות. 2. לדאוג שהפרסום באתר לא יפריע לחויית המשתמש, ולכן הם אוסרים מעל 3 מודעות בדף.

• הוסף לסימניות
למה שלא תשתמש בתוכנית שותפים אחרת?
נניח wesell.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1963533:
למה שלא תשתמש בתוכנית שותפים אחרת?
נניח wesell.

אני אישית לא עובד עם תוכניות שדורשות קבלות וכו (סיבות אשיות).
אני לא מחפש להפציץ את האתר בפרסומות אבל זה בהחלט מוזר לי שרשום במפורש כמה פרסומות מותר וכמו שהראיתי אפחד לא באמת מסמפט את הכלל הזה והדבר לא מביא לפעולה כלשהי מצד גוגל.
אז אם יש היתר כלשהו הייתי רוצה לדעת ואז כן להוסיף יותר משלושה פרסומות בדף מבלי להפריע לחוויית הגלישה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה