כללי כמה צריך לקחת פר שעה כשעובדים לפי שעות?

• הוסף לסימניות
רוב העבודות של עיצוב גרפי מתומחרים לפי פרוייקט או כשמדובר בעימוד אז לפי עמוד.

אבל במקרה של סגירה לפי שעות כמה אתם חושבים שצריך לקחת?

כמו כן, כשמדובר עם לקוח קבוע שמעדיף לשלם לפי שעות, ומזרים לא מעט עבודות כמה צריך לקחת?

וכמה לדעתכם מוסיפים בתמחור לפי שעות שיהיה גם רווח ולא רק שכר (בשביל מה אנחנו עצמאיים) ושיהיה גם להוצאות המשרד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הכי טוב;637524:
האם גם כשמדובר בלקוח קבוע שמזרים עבודה כמעט מידי יום?

תקבע מחיר
וללקוח קבוע תבוא לקראת
אבל תציין זאת בפניו

• הוסף לסימניות
איש איש ותעריפו... אין תעריף אחיד.
אישית, עם חברה שאני עובדת איתה קבוע ומגיעה לשעות רבות בחודש ב"ה, אני גובה 100 ש"ח לשעה.

• הוסף לסימניות
מומלץ לקבוע מחיר חודשי (ריטינר) ללקוח קבוע.

עבודה מהבית לפי שעות, היא די קשה לחישוב. (הוא לא משלם לך על זמן הגלישה בפרוג ועל חיפוש פתרונות טכניים איך לקבוע מה נקרא שעה) - לפעמים באמצע העבודה מגיע לקוח אחר, אז צריכים לרשום מתי הפסיקו, מתי התחילו, וכו'. באמצע יש טלפון מהסבתא, ואח"כ צריכים להתפלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;637667:
לפעמים באמצע העבודה מגיע לקוח אחר, אז צריכים לרשום מתי הפסיקו, מתי התחילו, וכו'. באמצע יש טלפון מהסבתא, ואח"כ צריכים להתפלל.

כשאני עובדת לפי שעות, אני יושבת עם תוכנת טיימר שרצה כל הזמן, ואני מפסיקה ברגע שאני עונה לטלפון/גולשת בפרוג וכד'.
קשה לקבוע מחיר חודשי, כי יש חודשים שעובדים יותר ויש פחות.

• הוסף לסימניות
מיכל עם איזה תוכנה את עובדת?
היא חינמית
אם כן, תוכלי לעלות אותה

• הוסף לסימניות
אני יכול לתת לך אותה.
פנו אלי באישי.

• הוסף לסימניות
אכן, קשה לקבוע לפי שעה, אבל גם קשה לי להעריך עבודה גלובלית.
מה שאני עושה לפעמים - הערכה לפי שעה לדף אחד למשל, ואז לפי זה את כל הדפים (במקרה זו היתה ערכה על האותיות, אז עבדתי על אות אחת חצי שעה, וככה חישבתי את כל האותיות, אפילו שעל חלקן עבדתי פחות ועל כמה עבדתי יותר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה