שאלה כמה קרדיטים יש לכם בנייט קפה??

• הוסף לסימניות
עדכוני נטפרי
נפתחה האפשרות לפרסם תמונה, כמו כן ניתן לראות את התמונה מיד שהיא נוצרת ואין שגיאה 404

• הוסף לסימניות
נכון, לצער כולנו אין אפשרות לכתוב תגובות ולא לראות תגובות שקיבלנו :(
ואת זה אני לא חושבת שהם יבטלו, הם עומדים על זה שישאר ככה....

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול...
שאלה בסיסית על נייקפה ועל כל האתרים ליצירת תמונה:
האם כל תמונה שאני יוצרת נחשפת לכל המשתמשים? יש אופציה לחסום?
ומה הזכויות יוצרים האם מותר להעתיק בצורה מלאה או חלקית תמונה או פרומפט של משתמש אחר?

• הוסף לסימניות
האם כל תמונה שאני יוצרת נחשפת לכל המשתמשים? יש אופציה לחסום?
כל אתר והתנאים שלו
בנייטקפה זה לא מתפרסם כל עוד את לא לוחצת Publish (מתחת לתמונה שנוצרה בצד ימין)

• הוסף לסימניות
כל אתר והתנאים שלו
בנייטקפה זה לא מתפרסם כל עוד את לא לוחצת Publish (מתחת לתמונה שנוצרה בצד ימין)
אז איך אני רואה תגובות על מה שעשיתי בלי שלחצתי PUBLISH?

• הוסף לסימניות
שיתפת אולי את התמונה ישירות? או השתתפת איתה באתגר?
למשל התמונה הזאת, לא פרסמתי אותה
אבל אני יכולה להביא לך קישור ישירות ותהיה לך אפשרות להגיב למרות שלא עשיתי Publish

• הוסף לסימניות
כדאי לבדוק בממשק שהיצירות שלכם לא משותפות באופן אוטומטי בחדר הצ'אט של "newbies" (משתמשים חדשים)
אם הכפתור למטה פעיל (צבע ירוק) כבו אותו כדי למנוע את פרסום התמונה בצ'אט (גם אין לכם גישה לצ'אט בגלל חסימה - במצב ברירת מחדל נטפרי חוסם רק תגובה מהשרת ולא את הקריאה אליו...)

1754312943077.png

• הוסף לסימניות
עוד משהו שיכול להיות

שמשתתפים באתגר עם התמונה
ואז בסוף האתגר כולם יכולים לראות את התמונות שהשתתפו באותו אתגר

• הוסף לסימניות
מסכים מאוד
הלוואי ומישהו יצליח לשנות את ההחלטה (שלי באופן אישי ממש לא מובנת)
לי אישית ידוע על בחורה צעירה, שלא הזדהתה כבחורה, ואיכשהו נוצר דו שיחה מאד אישי ולא ראוי, וכמובן דיווחתי לנטפרי על הפירצה הזו. כמובן חבל שחסמו את זה, אבל נטפרי צריכים להיות בטוחים לכל סוגי המשתמשים ( זה היה לפני כמעט שנה, כנראה שהיו עוד דיווחים)

• הוסף לסימניות
לי אישית ידוע על בחורה צעירה, שלא הזדהתה כבחורה, ואיכשהו נוצר דו שיחה מאד אישי ולא ראוי, וכמובן דיווחתי לנטפרי על הפירצה הזו. כמובן חבל שחסמו את זה, אבל נטפרי צריכים להיות בטוחים לכל סוגי המשתמשים ( זה היה לפני כמעט שנה, כנראה שהיו עוד דיווחים)
יש אפשרות לדווח למערכת של NightCafe על כל הודעה, ככה יכולתם להציל אותה גם אם לא היה לה נטפרי

• הוסף לסימניות
אפשר לחסום עוד הרבה דברים בגלל זה
כולל הפלטפורמה הנוכחית
לא חושב שמצדיק את החסימה האגרסיבית שנעשתה

• הוסף לסימניות
אפשר לחסום עוד הרבה דברים בגלל זה
כולל הפלטפורמה הנוכחית
לא חושב שמצדיק את החסימה האגרסיבית שנעשתה
כנראה לכן לקח כל כך הרבה זמן לסגור את זה, כדי למצוא פתרון פחות אגרסיבי לבעיה.

יש הבדל גדול בין הפלטפורמה הנוכחית לפלטפורמה של "נייט קפה", ב"פרוג" ההתכתבויות גלויות לכולם או לחילופין מאד אישיות (לתיבת מייל) כך שקשה יותר לכרסם בגבולות, בשונה מנייט קפה שהתכתובת מצד אחד אישיות כיון שהם על יצירה מסוימת, ומצד שני נותנת אפשרות לבדוק ולמתוח כל העת את הגבולות העדינים שהחברה שלנו/התורה סיגלה לעצמה.
[אני לא אומר שאסור שיהיה פתוח כזה דבר בנטפרי, אני רק מחדד את ההבדל בין הפלטפורמות השונות].

• הוסף לסימניות

יש הבדל גדול בין הפלטפורמה הנוכחית לפלטפורמה של "נייט קפה", ב"פרוג" ההתכתבויות גלויות לכולם או לחילופין מאד אישיות (לתיבת מייל) כך שקשה יותר לכרסם בגבולות, בשונה מנייט קפה שהתכתובת מצד אחד אישיות כיון שהם על יצירה מסוימת, ומצד שני נותנת אפשרות לבדוק ולמתוח כל העת את הגבולות העדינים שהחברה שלנו/התורה סיגלה לעצמה.
[אני לא אומר שאסור שיהיה פתוח כזה דבר בנטפרי, אני רק מחדד את ההבדל בין הפלטפורמות השונות].
מצד שני בפרוג יש הודעות אישיות, לעומת NightCafe שבו כל ההודעות גלויות לכולם (חוץ מהצ'אטים שחסומים שם כבר תקופה ארוכה, ויש לומר בצדק)

• הוסף לסימניות

יש דברים בגו
ועדיין אני חושב שהדבר תלוי מאוד באנשים
ומי שרוצה או לחילופין תמים מידי יפול במקומות אחרים שפתוחים
ומצד שני היה פה המון יכולות לימודויות ושיפורים (וכן... גם אפשרות צבירת נקודות בחינם) שעכשיו נמנעו.

• הוסף לסימניות
יש דברים בגו
ועדיין אני חושב שהדבר תלוי מאוד באנשים
ומי שרוצה או לחילופין תמים מידי יפול במקומות אחרים שפתוחים
ומצד שני היה פה המון יכולות לימודויות ושיפורים (וכן... גם אפשרות צבירת נקודות בחינם) שעכשיו נמנעו.
זה מאד מעצבן מהקטע הזה שהיה אפשרות לצבור נקודות יותר בקלות
אבל לדעתי ממש היה נכון לסגור את האפשרות הזאת
זה רשת חברתית כפשוטו...

• הוסף לסימניות
זה מאד מעצבן מהקטע הזה שהיה אפשרות לצבור נקודות יותר בקלות
אבל לדעתי ממש היה נכון לסגור את האפשרות הזאת
זה רשת חברתית כפשוטו...
אחרי שסגרו את הצ'אט כמו שכתב @מנוי פרימיום
נראה לי שההגדרה רשת חברתית קצת מוגזמת
אבל אני לא חושב שיעזור המשך הדיון פה
אם באמת נטפרי היו עוקבים והיה סיכוי שישקלו מחדש היה טעם להמשיך בדיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה