כללי כמה שאלות באינדיזיין - אובייקטים נעולים וגלישות

• הוסף לסימניות
1. יש לי מסגרת שמשמשת ככותרת למסגרת אחרת, הכותרת בשכבה עליונה יותר. משום מה כשהכותרת נמצאת במאסטר, זה משפיע על העמוד עצמו - הטקסט נדחף מסביב לאזור הכותרת, וזאת אפילו שלגבי העמוד הספיציפי הזה שחררתי אותה ואפילו מחקתי! רק כאשר אני מוחק אותה מקובץ האב - זה נפתר, אבל זה ממש לא טוב לי... מה עושים?

2. משום מה, אובייקט מסויים ננעל לי, הסרתי והחזרתי את האוברייד מהמאסטר, והוא לא נותן לי לשחרר, השכבה לא נעולה, האובייקט לא נעול, ופשוט - תקוע!

אנא, הבו לי עצה, ושכרכם כפול מן השמים!

• הוסף לסימניות
1. למה יש דחיית טקסט, אתה רוצה בכך? יש מצב לצילום מסך, ו/או הקובץ עצמו?
2. תעמוד בעמוד הבעייתי, ותלחץ על Ctrl+Alt+L

• הוסף לסימניות
אני לא חפץ בדחיית הטקסט מול המאסטר, אלא רק מול מסגרת הכותרת במיקום שהיא נמצאת בו בפועל בעמוד מסויים, זה משתנה לפי כמות הטקסט (משניות עם פירוש). עם כל זה, אפילו לאחר השחרור (שהצליח!) - זה עדיין מתייחס אל דחיית הטקסט מן המסגרת המקורית במיקומה המקורי במאסטר, ולא מוכן לשחרר אותה לגמרי (כלומר, היא משוחררת בעמוד עצמו, אבל דוחה את הטקסט גם על פי המאסטר)....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה