כללי כמה שאלות באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני מעמדת ספר באינדיזיין ויש לי כמה שאלות בעימוד
1. איך אני משנה פונט לועזי שמשולב בתוך הטקסט לסגנון פונט אחר ולכניסה משמאל לימין של הטקסט.
2. כל הטקסט הוא בפונט פרנקריל בולד, לעיתים יש הדגשות בסגנון פרנקריל בולד, אני רוצה לשנות את כל ההדגשות לפרנקריל מדיום, אבל הבעיה שלי היא שהוא לא מזהה את ההדגשות כיחידה בפני עצמה, אלא מחשיב אותו כסגנון של כל הטקסט הרץ.
מה אני עושה כדי שכל ההדגשות בספר יתחלפו לי אוטומטית לסגנון הרצוי.
3. ההערות שוליים ממשיכות לפעמים לעמוד השני, והקו המפריד של ההערות שוליים בעמוד השני נהיה עבה יותר-לא לפי ההגדרות.
מדוע זה קורה? ואיך גורמים להערה להיות כולה בעמוד אחד?

תודה רבה למשיבים!

• הוסף לסימניות
את 2 אפשרל עשות בגרפים, אבל אינלי מושג איך.

• הוסף לסימניות
1. CS4? אוטומטי. CS3 ומטה? ידני.
2. החלפה עם סגנון 'תו' רצוי.
3. אפשר להגדיר בהגדרות ההערות שולים.

• הוסף לסימניות
ונתנו
לגבי סעיף 1 אני עדיין עם CS3
סעיף 2, תוכל לפרט יותר??

• הוסף לסימניות
אם השתמשת, אכן, ב'סגנון פסקה', זה לא מתאים להחלפה של מילים בודדות מתוך פיסקה. במקום זאת עלייך להשתמש ב'סגנון תו'.

• הוסף לסימניות
ועלייך לבצע את ההחלפה לסגנון מדיום בעזרת 'סגנון תו' לפני שאת מחילה את ה'סגנון הפסקה' על הפסקה כולה, כדי שההחלפה תשפיע על החלקים המסוימים ולא על כל הפיסקה.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 2009-08-01_2301.png
    KB 93.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הראבס, תודה

לגבי הסעיפים:
1. כל ספר שאני מעמדת אני אקנה סקריפט? :rolleyes:
ואם יש את זה ב-CS4 לא משתלם לי לקנות, לא?
2. הטקסט הגיע מוורד עם הדגשות איפה שצריך,
באינדיזיין המרתי את הסגנון שיובא מוורד לסגנון שבניתי (סוג פונט פרנקריל רגולר)
כל ההדגשות שהיו בוורד עברו אוטומטית לפרנקריל בולד
אני רוצה להחליף את פרנקריל בולד לפרנקריל מדיום.
אבל התוכנה לא מזהה לי את ההדגשות כסגנון תו או פסקה נפרדים.
3. הגדרתי כמו ההגדרות שלך, האינדיזיין לא קולט את ההגדרה.
מצרפת תמונה להסבר הבעיה
צפה בקובץ המצורף 43577

הטסקט הירוק בתמונה מתייחס לשאלה הרביעית שלי
4. למה התמונה שמוגדרת כדוחת מלל, דוחה את המלל בצורה לא נוחה לקריאה
מוסבר בתמונה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 413 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
1) לא. מספיק לקנות פעם אחד... ;)
וגם, זה פתרון יותר מושלם מסגנון GREP פשוט בCS4 מכיון שהוא מעניק סגנון תו גם לאותיות נוטרליים שבין האותיות לועזיות (שככה בדרך כלל רצוי...)
2) תעשי חיפוש לפנקריהל מודגש והחלף לסגנון תו הרצוי.
3) הנקודה היא ששני הקווים (גם "First Footnote" וגם "Continued Footnote") צריכים להיות מוגדר באותם הגדרות. הברירת מחדל היא שהערות שוליים ממושכים יש להם קו יותר ארוך (כמו בצילום מסך שצירפתי).
4) ככה שה עובד... אם את רוצה שתי טורים, את צריכה להגדיר את זה עם תיבה נוספת...

• הוסף לסימניות
הארבס,
ניסיתי לעשות חיפוש
בשורה של חפש רשמתי
FRANKREALBOLD

והוא לא מוצא לי!!

משהו בהגדרה לא בסדר??

את הסקריפט אני אבדוק.
וההערות שוליים הסתדרו לי, תודה!

• הוסף לסימניות
עוד שאלה!
האם אני יכולה להגדיר להערות שוליים בעמוד ספציפי
הגדרה שונה שתעבוד רק בו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדן;290259:
הארבס,
ניסיתי לעשות חיפוש
בשורה של חפש רשמתי
FRANKREALBOLD

והוא לא מוצא לי!!

משהו בהגדרה לא בסדר??
לא ברור לי מה עשית. תצרף צילום מסך של ההגדרות...

נכתב ע"י עדן;290260:
עוד שאלה!
האם אני יכולה להגדיר להערות שוליים בעמוד ספציפי
הגדרה שונה שתעבוד רק בו
לא... :( תכתבי בקשות קשורות להערות שוליים כאן:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=34859

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Harbs;290247:
1) לא. מספיק לקנות פעם אחד... ;)
רק רציתי להבהיר נקודה אחד...

התוספות שלי הם קשורים לגרסת אינדיזיין שבו הם מותקנים. ברגע שמשדרגים אינדיזיין לגירסה אחרת, צריכים לשדרג גם התוספות (במקרה שרוצים להשתמש בהם גם בגירסה החדשה). עלות שידרוג לתוספים היא חצי מחיר המלא...

(הסיבה שככה זה עובד הוא בגלל המנוע שבו התוספים שלי עובדים -- שׁAPID ToolAssistant. הרשיונות מתנהלים על ידו וככה היא בנוי. המחירים של התוספים נקבעים הראש במחירים יחסית זולים והצורך לשדרג ביחד עם אינדיזיין זה חלק מהסיבה...)

• הוסף לסימניות
אם רוצים לחפש את הפרנקריהל בולד, לא כותבים FRANKRUHL BOLD (אז הוא יחפש מילה כזו בטקסט שלך, וברור שלא ימצא) אלא יש להיכנס להגדרות העיצוב שבחלון ההחלפה, ושם מגדירים את העיצוב שאת מחפשת.

• הוסף לסימניות
עפרה בהגדרות העיצוב זה לא עובד,
אני חושבת שהסיבה היא שזה הגיע מוורד מודגש באמצעות ההדגשה העיורת שלהם, ולא באמצעות המשקל בולד.

השאלה היא אם אפשר להגדיר בצורה שונה לחפש פונט מסויים
(אני כמעט בטוחה שאפשר, השאלה היא איך?)

מצרפת צילום מסך של FIND
צפה בקובץ המצורף 43640

אם אפשר דרך פינד או דרך גראפ
איזה הגדרה אני אזין כדי שהוא יזהה?

תודה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 95.3 · צפיות: 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה