עזרה כמה שאלות באליאקספרס

• הוסף לסימניות
1. מאיזה סכום זה מכס/מיסים? כמה זה יוצא? ולפי מה (כמות מוצרים או מחיר הזמנה)?
2. אני צריכה מוצר כלשהו שכולם מוכרים אותו בהגבלה של יחידה אחת ללקוח. אני צריכה קצת יותר. איך אפשר לעקוף את זה?
3. הוא מבקש אס.אם.אס. לאישור החשבון. אין לי, מה עושים?

אשמח ממש אם מישהו שמבין בזה יוכל לענות לי!
תודה!

• הוסף לסימניות
מה נשמע? :)
1. מאיזה סכום זה מכס/מיסים? כמה זה יוצא? ולפי מה (כמות מוצרים או מחיר הזמנה)?
לפי מחיר. מ- 75$. אם את קונה מוצר יקר יחסית את מבקשת מהמוכר לכתוב על החבילה מחיר נמוך.
2. אני צריכה מוצר כלשהו שכולם מוכרים אותו בהגבלה של יחידה אחת ללקוח. אני צריכה קצת יותר. איך אפשר לעקוף את זה?
תני קישור? אפשר באישי.
את יכולה לבקש מהמוכר שייצר לך קישור סיטונאי
3. הוא מבקש אס.אם.אס. לאישור החשבון. אין לי, מה עושים?
מניסיון, אין מנוס מלבקש מבעל חנות שיש לו אינטרס לשרת אותך [חנות מחשבים/ פלאפונים], כמובן שאת תמשיכי לקנות אצלו...
אשמח ממש אם מישהו שמבין בזה יוכל לענות לי!
תודה!
המון הצלחה!!

• הוסף לסימניות
@פנינה ריימונד אולי תוכלי לעזור לי?!
אני מנסה להוסיף לעגלה מוצרים, אבל הוא כותב לי שצריך לרענן את העמוד ולהוסיף.
וזה לא באמת עוזר.
מה יכולה להיות הסיבה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תנסי לצאת מהדפדפן ולפתוח שוב
ניסיתי שוב ושוב אך ללא הצלחה
אני לא רוצה להזמין פריט פריט כי אני רוצה לחסוך את עלות המשלוח.
אם אני אשלח לך את הקישור, ותחזירי לי כשיווקי,
זה נראה לך יכול לעזור?
והאם זה עולה לי יותר?

• הוסף לסימניות
ניסיתי שוב ושוב אך ללא הצלחה
אני לא רוצה להזמין פריט פריט כי אני רוצה לחסוך את עלות המשלוח.
אם אני אשלח לך את הקישור, ותחזירי לי כשיווקי,
זה נראה לך יכול לעזור?
והאם זה עולה לי יותר?
שיווקי לא עולה יותר אפפעם, אבל תסתכלי בהגדרות האלה:
1714602873837.png

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזמין את אלו,תוכלי להפוך לשיווקי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה