וורד כמה שאלות בוורד

• הוסף לסימניות
א. האם ניתן שמסמך ארוך שכולו עומד לאורך, יהיה בו עמוד אחד לרוחב ?
ב. איך ניתן לגרום לטבלאות לחזור על עצמן בדף הבא במסמך ?
ניסיתי השבוע להעתיק כותרת בעמוד שיהיה בו טבלה וזה העתיק לי גם את הטבלה ואני רציתי להעתיק רק את הכותרת כדי להדביק אותו בדף הבא, מישהו יודע אולי למה ?

• הוסף לסימניות
א. האם ניתן שמסמך ארוך שכולו עומד לאורך, יהיה בו עמוד אחד לרוחב ?
הדגש את תוכן העמוד הנבחר
פריסה>>שוליים>>שוליים מותאמים אישית>>כיוון>>לרוחב>>החל על>>הקטעים
הנבחרים.
צילום מסך 2026-02-25 152255.png

ב. איך ניתן לגרום לטבלאות לחזור על עצמן בדף הבא במסמך ?
ניסיתי השבוע להעתיק כותרת בעמוד שיהיה בו טבלה וזה העתיק לי גם את הטבלה ואני רציתי להעתיק רק את הכותרת כדי להדביק אותו בדף הבא, מישהו יודע אולי למה ?
איך עשית כותרת?
בעיקרון, כותרת חוזרת על עצה באופן אוטומטי בכל העמודים.

• הוסף לסימניות
איך עשית כותרת?
בעיקרון, כותרת חוזרת על עצה באופן אוטומטי בכל העמודים.
זה נכון כשזה בכותרת הנסתרת
אני מדבר על סתם טקסט גדול מודגש שקוראים לזה כותרת שאז זה העתק הדבק

• הוסף לסימניות
1. לגבי המקטעים, אם עושים מקטע רציף לפני ואחרי עמוד, כאשר תגדיר את העמוד בלחצן אורך ורוחב בלשונית פריסה, כמדומני שהוא יחול רק על העמוד הנוכחי.
2. כוונתו שכשאתה בוחר את הכותרת (מסמן אותה עם העכבר) שים לב שלא 'נצבע' גם הטבלה, או גם הרווח שאחרי המשפט שאז זה יכול לכלול את הטבלה. לא תמיד זה פשוט, (כי הוא מתוכנן לבחור הכל כשבוחרים את כל הכותרת), ולכן יותר פשוט להעתיק את הכותרת בלי האות האחרונה בכותרת, כך זה לא יכלול את הטבלה, ולהוסיף את האות בעמוד הבא..

• הוסף לסימניות
הדגש את תוכן העמוד הנבחר
פריסה>>שוליים>>שוליים מותאמים אישית>>כיוון>>לרוחב>>החל על>>הקטעים
הנבחרים.
ניסיתי לעשות את זה על מסמך קיים שיש בו כבר כמה מסמכים לאורך ורציתי להוסיף עמוד לפני כל המסמכים לרוחב
ומשום מה (הוספתי עמוד ריק לפני אבל חוץ מזה לא לחצתי על שום כפתור חוץ מאיך שכתבת) הוא הוסיף לי 3 עמודים !
אחד לאורך, אחד לרוחב ועוד אחד לאורך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה