דרוש מידע כמה שאלות בנוגע למירון השנה.

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הקשבתי הרבה לראיונות בנושא אבל לא שמעתי ברור על אלו העניינים, מה התוכנית:
א' אם למעשה לא נותנים לי להיכנס עד שעה אחרי הזמן המופיע בכרטיס, האם אני יוצא שעה מאוחר יותר?, שזה אומר שברגע שיש איחור בתחילת ההילולא, כולם מאחרים בשעה?, או שהזמן שאני צריך לצאת קצוב מראש בלי קשר למתי נכנסתי?
ב' האם ברגע שהעברתי את הברקוד שלי פעם אחד אני לא יכול לצאת מההר למשל להקיפה , לדוג' נכנסתי מהנחש שבשזיפרון, ובסוף אני רוצה להגיע לשער י', האם לא יתנו לי להיכנס כי הברקוד שלי כבר ממושש ומשומש?
ג' האם יש תוכנית על מצב שאנשים מתמהמהים אבל לא על ההר אלא למטה בחניונים איפה שבאמת מותר לשהות (זה בעצם עוד שאילה, האם מותר לשהות במתחמים שמסביב להר לאחר זמן הקצוב, או שזה נחשב לשב"ח?) לאחר זמן ארבע השעות, או בהיכלי התורה / האוכל למיניהם, האם בגלל זה לא ישוחררו עוד אטובוסים להיכנס להר, מאחר שעוקבים לפי אוטובוסים יוצאים?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אבי בלומנטל, דובר הילולת רשב"י לרונן כץ בקול ברמה: ״מי שרכש כרטיס, השהות בהר עבורו היא נטו ארבע שעות. כך שפקקים לא יפגמו בשהות.״

• הוסף לסימניות
למי שיש מידע על השאלות האחרות, תודה,
וחוצמיזה, מה הרעיון הלא לפי"ז ברגע שזה מתחיל להתאחר, הכל מתאחר, לא?
חוץ אם יש מתנדבים שיוצאים לפני שנגמר להם השעות..

• הוסף לסימניות
הקשבתי הרבה לראיונות בנושא אבל לא שמעתי ברור על אלו העניינים, מה התוכנית:
א' אם למעשה לא נותנים לי להיכנס עד שעה אחרי הזמן המופיע בכרטיס, האם אני יוצא שעה מאוחר יותר?, שזה אומר שברגע שיש איחור בתחילת ההילולא, כולם מאחרים בשעה?, או שהזמן שאני צריך לצאת קצוב מראש בלי קשר למתי נכנסתי?
ב' האם ברגע שהעברתי את הברקוד שלי פעם אחד אני לא יכול לצאת מההר למשל להקיפה , לדוג' נכנסתי מהנחש שבשזיפרון, ובסוף אני רוצה להגיע לשער י', האם לא יתנו לי להיכנס כי הברקוד שלי כבר ממושש ומשומש?
ג' האם יש תוכנית על מצב שאנשים מתמהמהים אבל לא על ההר אלא למטה בחניונים איפה שבאמת מותר לשהות (זה בעצם עוד שאילה, האם מותר לשהות במתחמים שמסביב להר לאחר זמן הקצוב, או שזה נחשב לשב"ח?) לאחר זמן ארבע השעות, או בהיכלי התורה / האוכל למיניהם, האם בגלל זה לא ישוחררו עוד אטובוסים להיכנס להר, מאחר שעוקבים לפי אוטובוסים יוצאים?
תודה רבה.
שאלה א כן השעה נדחה לשעה
שאלה ב לכאורה לא יהיה בעיה
שאלה ג ממתי שיוצאים כלל מעיר מירון

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי להבין איך עוקבים אחרי כל אחד באיזה שעה נכנס ובאיזה שעה הוא אמור לצאת???

• הוסף לסימניות
תגידו מה יש לעשות על ההר יותר מ- 4 שעות?
ואני הייתי במירון בימיה היפים והיתה הנאה צרופה. אבל שעתיים שלוש לא מספיק?
נראה לי אנשים יעמדו בחם עם סטופר העיקר לא לצאת רגע לפני הזמן
(למעט כשבאים בלילה ומחכים לותיקין אבל ממילא היו מעט מאד כרטיסים כאלה השנה ורובם סופקו לקבוצות שאני מקוה שיתארגנו לצאת בזמן)

• תודה
Reactions: RRL
  • הוסף לסימניות
עולים למירון?
משפחת קליינרמן מבקשת מהעולים למירון,
לפקוח עין ולגלות ערנות באיזורים המיוערים של צפת-מירון,
אם רואים אותו / פריט שלו / כל ממצא חשוד - להתקשר מיידית לטלפון: 02-501-33-93,
שמרו את המספר באנשי הקשר ואולי תזכו להיות שליחים טובים!

נא להפיץ את ההודעה בסטטוסים ובכל מקום אפשרי!
שכל אחד יעביר לפחות ל-10 אנשים.

בברכת שתסעו לשלום ותחזרו לשלום!
ותפעלו ישועות!

עולה למירון - עזור למצוא את הנעדר.jpg

• הוסף לסימניות
לא זוכר איפה בדיוק יש,
בכל אופן יש כמה וכמה מוקדי חלוקת מים בהר עצמו (בחניונים לא הייתי) יש במתחם תולדות אהרן, יש בסוף מתחם תולדות אברהם יצחק ויש בסוף הגשר כהנים בחצר של טדגי, כנראה שיש עוד אבל אני לא שמתי לב

• הוסף לסימניות
מישהו יודע למשל אם אני נשאר ליותר מ4 שעות
אגד לא ירשו לי לעלות לאוטובוס?

• הוסף לסימניות
שאלה אני רואה בתמונות שיש גדרות כמו שביל ברזל בתוך הציון זה בטיחותי? נראה מפחיד

• הוסף לסימניות
שאלה אני רואה בתמונות שיש גדרות כמו שביל ברזל בתוך הציון זה בטיחותי? נראה מפחיד
כן בטיחותי מאוד
וגם מעצבן וכנראה אין ברירה
כל שנה שנכנסתי לציון בלג בעומר רציתי לברך הגומל
הבעיה הגדולה של זה שזה 3 מטר מהציון וזה אפילו מעצבן

• הוסף לסימניות
האם ניתן להביא עגלה (לילד חלאקה)?
כי מישהו אמר לי שלא נותנים להעלות
אבל אני לא יודעת כמה זה מאומת, ונשמע לי לא הגיוני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה