כללי כמה שאלות בסגירת עמודים מאינדיזיין

• הוסף לסימניות
1. עימדתי מגזין על כפולות של עמודים באינדיזיין, עמודים שהוגדרה להם גלישה של 2 מ"מ.
אני אמורה לסגור את המגזין כעמודים בודדים ולא בכפולות.
הבעיה היא שב PDF העמודים גונבים קצת מהרקע של הצמודים להם, למרות שבפועל האובייקטים יושבים על הקצה.
איך פותרים את הבעיה?

2. חלק מהעמודים מוגדרים בהדפסת צבע אחד, הגדרתי להם 70 אחוז שחור נקי. האם יש דרך לגרום להם להשאר בהגדרה זו ולא להפוך בסגירה לעמודי פרוצס? (יש גם עמודי פרוצס במסמך)

תודה מראש לעונים.

• הוסף לסימניות
בגלל שהגדרת בליד בכל 4 הכיוונים, רואים את הדף על יד. אם תגדירי בליד בשלושה כיוונים ובצד שצמוד לדף על יד לא תגדירי או תגדירי 0, זה יצא לבן. לפחות כך נדמה לי וכך אני משארת.

• הוסף לסימניות
1. אפשר להתעלם מזה. היות וזה לא משנה לך מה הוא מביא לך אחרי הבליד.
כמו כן אפשר להגדיר בעת הייצא בלי רק ל3 כיוונים ולא לINSIDE כמו שגינגית הסבירה.

2. בייצוא, להגדיר בהגדרת Output, שלא יעשה המרת צבע: Leave Unchanged

• הוסף לסימניות
רב הדפוסים מעדיפים שתתני להם בליד ל-4 כיוונים, אפילו שיראו אוביקטים מהדף הסמוך.
בליד משלושה כיוונים מסבך אותם כשהם מעמדים ללוחות

• הוסף לסימניות
גינגית, ונתנו, ביקי,
עזרתם לי מאוד מאוד!

קבצים מצורפים

• alexsam080200003.jpg
    KB 5.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נתנו, האם הכוונה להגדרה הזו?
אצלי אינדיזיין בלשון הקודש.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 74.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
לגבי הבלידים, במצב כזה לפני הסגירה אני מפרידה את העמודים לבודדים אחד מתחת לשני. (בטח לא פתרון אמיתי, אבל עוקף את ה"בעיה")

• הוסף לסימניות
בדיוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rach;207000:
לגבי הבלידים, במצב כזה לפני הסגירה אני מפרידה את העמודים לבודדים אחד מתחת לשני. (בטח לא פתרון אמיתי, אבל עוקף את ה"בעיה")

אין צורך - - -
הדפוס ממילא מעמד את העמודים בפריסה להדפסה (מונטאז')
ועוד ממילא, הוא מוציא את הגלישה המיותרת (זאת שבצמדי עמודים)

כך שאין צורך להבהל מהבליד המשותף,
וגם לא לסגור עמודים נפרדים - - -

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה