כמה שאלות בסיסיות למבינים בקידום אתרים - SEO

• הוסף לסימניות
יש לי תוסף בוורדפרס YOAST SEO שהומלץ לי עליו לקידום האתר בגולגל.
הייתי שמח אם מישהו יוכל להסביר מה חשוב כדי לקדם את האתר, איזה מילים צריך להכניס, האם להאריך או לקצר, לכתוב בצפיפות עם הפרדת פסיקים או עם מרווחים, או אפילו להפנות אותי למאמר בעברית שמסביר את הענין.
זה מה שיש למלאות:

• הוסף לסימניות
המדריך הכי מקיף שאני מכיר בעברית, נמצא בבלוג של רועי יוסף (בחור מוכשר בהחלט), ונכתב ממש לאחרונה.

הוא הבטיח בבלוג שיבא גם חלק ב', רק לזה עדיין צריכים לחכות. אבל גם חלק א' מקיף מאד, ומתחיל ממש מהבסיס, עד לשלבים מתקדמים.

בבקשה קישור: http://he.savvy.co.il/blog/מאמרים/מדריך-שימוש-בתוסף-wordpress-seo-by-yoast/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1810274:
המדריך הכי מקיף שאני מכיר בעברית, נמצא בבלוג של רועי יוסף (בחור מוכשר בהחלט), ונכתב ממש לאחרונה.

הוא הבטיח בבלוג שיבא גם חלק ב', רק לזה עדיין צריכים לחכות. אבל גם חלק א' מקיף מאד, ומתחיל ממש מהבסיס, עד לשלבים מתקדמים.

בבקשה קישור: http://he.savvy.co.il/blog/מאמרים/מדריך-שימוש-בתוסף-wordpress-seo-by-yoast/

לשמואל - מעולה! את זה בדיוק חיפשתי, ובפרט שהוא עוסק בתוסף המותקן אצלי ספציפית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1810344:
לשמואל - מעולה! את זה בדיוק חיפשתי, ובפרט שהוא עוסק בתוסף המותקן אצלי ספציפית...

תודה.

זה מה שביקשת, לא כן?!

;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1810274:

הוא הבטיח בבלוג שיבא גם חלק ב', רק לזה עדיין צריכים לחכות.

חלק ב' כבר הגיע. זה כאן>>>

• הוסף לסימניות
דרך אגב, אני לא ראיתי שהתוסף הזה מסתדר עם עברית. למשל, אם מוסיפים אות שימוש (כמו ב') בתחילת המילה, הוא כבר לא מזהה את זה כאותה המילה. וכותב שהמילים למיקוד לא מופיעות בכותרת. וכן על זו הדרך. כך שממש אי אפשר לסמוך על הציונים שהתוסף נותן לפוסט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה