כמה שאלות בסיסיות

• הוסף לסימניות
א. כשמרחבים דירה (קנו יד שניה) מהיכן אמורים לדעת כמה אפשר להרחיב ובאיזה צדדים ?
ב. מהכין יש את השרטוט המקורי של הדירה? האם צריך להביא מודד או שיש להשיג את השרטוט מהעיריה?
ג.בשביל לקבל אישורים והיתר בניה מהעיריה מה צריך להגיש להם: רק שרטוט של ההוספה או ממש את החלוקה של הדירה?

ד. בבניה חדשה של בית דו קומתי במושב קיבלתי את השרטוטים מהקבלן יש מצב לקבל גם את השרטוט באוטוקד? או שאני אמורה לשרטט הכל לפי התרשים שהביאו לי?

תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
ב. מהכין יש את השרטוט המקורי של הדירה? האם צריך להביא מודד או שיש להשיג את השרטוט מהעיריה?

אפשר להשיג מהעירייה בעיקרון
ג.בשביל לקבל אישורים והיתר בניה מהעיריה מה צריך להגיש להם: רק שרטוט של ההוספה או ממש את החלוקה של הדירה?

לקבל אישור מהעירייה צריך לדעת להוציא ולהחתים את זה על פה מהנדס שיש לו חותמת ..
ד. בבניה חדשה של בית דו קומתי במושב קיבלתי את השרטוטים מהקבלן יש מצב לקבל גם את השרטוט באוטוקד? או שאני אמורה לשרטט הכל לפי התרשים שהביאו לי?

זה תמונה?
או קובץ PDF?

בהצלחה

• הוסף לסימניות
להכין גרמושקה-הרמוניקה לפי הכללים בחק התכנון והבניה
כולל תכניות חזיתות חתכים חישובי שטחים וכו'
להגיש הכל במערכת מקוונת לפי התהליך שמבוקש
אם הבית תוכנן ע"י אדריכל לא לפני הרבה זמן ואת המעצבת פנים די מקובל לבקש את שרטוטי הבית מהאדריכל המתכנן לשם המשך התכנון לבית-תכנון פנים
אבל -יש כאלה שלא נותנים בעיקר כאלה שחוששים שזה פוגע בעבודה שלהם
אבל אם החלוקת תפקידים ברורה הרב לא מתנגדים

• הוסף לסימניות
ישנן עיריות שיש להן את כל התכניות של המבנים בעיר סרוקים באתר.
פשוט לשבת על המחשב ולהדפיס תכנית.
אבל תמיד מומלץ למדוד את הדירה בשעת אמת. יכול להיות סטייה מתכנות הבניה למציאות,
או שינויים שנעשו במשך השנים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה