כמה שאלות בענייני חשמל, בר מים וארון

• הוסף לסימניות
1. חיבור רמקולים מובנים לרשת המחשבים- במקום בו יש מחשבים שמקושרים ביניהם ברשת אלחוטית (ללא שרת וכדו') אני רוצה שהרמקולים יופעלו ע"י כל המחשבים, לאן אני מחברת את הקו שלהם? לנק' הרשת בלוח התקשורת? או לנק' של המחשב בקיר?
2. בר מים- האם יש אופציה הזויה בה יש מתקן בדומה למסננים שמתחת לכיור- אבל שיהיה מונח בארון פינתי חסום (כמובן עם אפשרות גישה לטיפול), ישמש למים חמים+ קרים רק ע"י מעבר צנרת וברזים מהשיש?
הרעיון הוא להעיף את בומבת בר המים מהשיש ולשים מכשיר נסתר.
3. פתרונות סגירה לארון מכשירים מלבד תריס וקלפה?
יש פתרון של מעין דלת הרמוניקה לצד, לא ראיתי איך נראה ועובד במציאות

תודה!

• הוסף לסימניות
לענ"ד זו שאלה שצריך להפנות למהנדס /הנדסאי חשמל.
לגבי הבר לא שמעתי על זה במים מינרליים . אבל יש התקנים עובדים על אוסמוזה הפוכה מתקינים מתחת.

• הוסף לסימניות
לענ"ד זו שאלה שצריך להפנות למהנדס /הנדסאי חשמל.
לגבי הבר לא שמעתי על זה במים מינרליים . אבל יש התקנים עובדים על אוסמוזה הפוכה מתקינים מתחת.

• הוסף לסימניות
לגבי 2 ו3, יש לך גם אופ' של דלתות הזזה. אבל למה את לא רוצה לעשות תריס? בגלל המקום שהמנגנון תופס?
אפשר להעמיק את השיש ע"י נישה, והשיש ימשיך פנימה, ושם יכולים להיות המכשירים וגם המיני בר, כמובן סגור ע"י תריס או דלת הזזה כנ"ל.

• הוסף לסימניות
לגבי 2 ו3, יש לך גם אופ' של דלתות הזזה. אבל למה את לא רוצה לעשות תריס? בגלל המקום שהמנגנון תופס?
אפשר להעמיק את השיש ע"י נישה, והשיש ימשיך פנימה, ושם יכולים להיות המכשירים וגם המיני בר, כמובן סגור ע"י תריס או דלת הזזה כנ"ל.
תודה!
הענין בבר המים בהם רוצים שזה יהיה מאד מרכזי ונגיש, כך שלא ניתן לסגור בארון, רק המקום הנגיש היחיד שיש הוא מידי מעברי.
לגבי התריס- הם לא כ"כ אוהבים את המראה.
מה הכוונה דלתות הזזה? שרק חצי פתח יכול להפתח כל פעם?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה דלתות הזזה? שרק חצי פתח יכול להפתח כל פעם?
חצי או שליש תלוי לכמה מחלקים את זה, או לחילופין באמת איזה אקורדיון קטן.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת הרבה בהרמוניקה, עובד מצוין.

• הוסף לסימניות
IMG_1589 (1).JPG אין לי תמונה בפתוח, רק בסגור, זה נפתח על הקיר כמו דלת גוררת דלת
ויש למעלה מסילה עליונה.

• הוסף לסימניות
לגבי מתקן מים- יש מתקן מים תת כיורי למים קרים ורותחים, אני אישית עשיתי ושמתי את כל המתקן במרחק 2 ארונות ממיקום היציאה של המים על השיש

• הוסף לסימניות
לגבי מתקן מים- יש מתקן מים תת כיורי למים קרים ורותחים, אני אישית עשיתי ושמתי את כל המתקן במרחק 2 ארונות ממיקום היציאה של המים על השיש
נשמע הכיוון,
תוכלי לתת לי מידע על סוג המתקן? חברה?
תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לגבי הרמקולים, חסר מידע. מאחר ויש חוסר היגיון ברצון שכל המחשבים יפעילו את אותם רמקולים.
אלא אם כל המחשבים משרתים את אותה פונקציה, ואז אין שום בעיה לקחת מפצל שיש לו X כניסות אודיו ויציאה לרמקולים. מפצל כזה את יכולה למצוא אצל קרמר אלקטרוניקה ברח' עם ועולמו בגבעת שאול.
אני הייתי הולך יותר בכיוון של רמקולים אלחוטיים בבלוטות' או בוויפי, ופותר בצורה הזו את העניין של החיווט.

לגבי סגירה לארון, במידה ובצמוד לו אין המשך, יש דלתות שנפתחות ומתיישבות על הצד של הארון, נראה לי שראיתי לפני שנים הדגמה של זה במטבחי זיו בירושלים.

• הוסף לסימניות
לגבי הרמקולים, חסר מידע. מאחר ויש חוסר היגיון ברצון שכל המחשבים יפעילו את אותם רמקולים.
אלא אם כל המחשבים משרתים את אותה פונקציה, ואז אין שום בעיה לקחת מפצל שיש לו X כניסות אודיו ויציאה לרמקולים. מפצל כזה את יכולה למצוא אצל קרמר אלקטרוניקה ברח' עם ועולמו בגבעת שאול.
אני הייתי הולך יותר בכיוון של רמקולים אלחוטיים בבלוטות' או בוויפי, ופותר בצורה הזו את העניין של החיווט.

לגבי סגירה לארון, במידה ובצמוד לו אין המשך, יש דלתות שנפתחות ומתיישבות על הצד של הארון, נראה לי שראיתי לפני שנים הדגמה של זה במטבחי זיו בירושלים.
לא לגמרי הבנתי את מה שכתבת על הרמקולים-
אני מתכננת רמקולים שקועים בתקרה, מפוזרים בחלל המרכזי,
אני רוצה שיוכלו להפעיל אותם מכל אחד מן המחשבים, שלא יצטרכו להדליק את המחשב השולט בהם במידה ועובדים עכשיו על המחשב השני.
רמקולים כאלו לא מחוייב שיהיו מחוברים בחוטי חיווט?
מה אני מסמנת בתכנית- לאן החוטים מתחברים- למחשב או לנק' הרשת?

תודה!

• הוסף לסימניות
נשמע הכיוון,
תוכלי לתת לי מידע על סוג המתקן? חברה?
תודה!
נקנה בחנות סמגל - חברת סונאר
יש גם ל"ניגא" את המתקן הזה, צריך לבדוק איתם האם אפשרי להתקין במרחק מהברזון
יש צורך בניקוז למתקן הזה-בגלל מערכת הסינון

• הוסף לסימניות
נקנה בחנות סמגל - חברת סונאר
יש גם ל"ניגא" את המתקן הזה, צריך לבדוק איתם האם אפשרי להתקין במרחק מהברזון
יש צורך בניקוז למתקן הזה-בגלל מערכת הסינון
תודה!
ממש קידמת אותי ליעד

• הוסף לסימניות
לא לגמרי הבנתי את מה שכתבת על הרמקולים-
אני מתכננת רמקולים שקועים בתקרה, מפוזרים בחלל המרכזי,
אני רוצה שיוכלו להפעיל אותם מכל אחד מן המחשבים, שלא יצטרכו להדליק את המחשב השולט בהם במידה ועובדים עכשיו על המחשב השני.
רמקולים כאלו לא מחוייב שיהיו מחוברים בחוטי חיווט?
מה אני מסמנת בתכנית- לאן החוטים מתחברים- למחשב או לנק' הרשת?

תודה!
אני חובב בתחום ולא איש מקצוע, אבל, יש מפצלים שיודעים לקבל כניסת אודיו מעשר מקורות למשל, ולהוציא אותו לרמקול אחד (למשל כל מיקסר סאונד, זה מה שהוא עושה מקבל מספר מקורות של שמע ומוציא אותם לרמקולים). העניין הוא שמתחיל להיות פה חיווט של חוטים שלא בטוח שאת רוצה להתעסק עם זה, ולכן נראה לי שפתרון אלחוטי יותר נכון. כמובן שצריך לבדוק לגבי הרמקולים, ייתכן וזה מייקר משמעותית וכד'. אבל מבחינה טכנולוגית הפתרון האלחוטי בסאונד קיים וגם עובד מצויין.
החוטים יוצאים מכל מחשב למפצל, ומהמפצל יוצא חוט אחד לרמקולים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה